Whatsapp Web nasıl kullanılır? - Haberler - indir.com

Whatsapp Web nasıl kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-29 08:55:22
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Android, iOS, Windows Phone, Blackbery veya Nokia S60 üzerinden kullanabildiğimiz Whatsapp uygulaması günlük hayatta mesajlaşma ihtiyacımızı gidermesinin dışında habercilik de dahil olmak üzere birçok iş alanına da el atmış durumda. Durum böyleyken bazen kullanıcılar telefondan ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamamaya başlamıştı. Whatsapp bu duruma, yayınladığı Whatsapp Web sürümüyle çözüm bulmuş durumda. Whatsapp Web' e bağlanabilmek için bilgisayarınızda Safari, Chrome, Opera, veya Firefox tarayıcılarından birinin yüklü olması ve telefonunuzda Whatsapp' ın en güncel sürümünün bulunması gerekiyor.

Whatsapp'ın Windows ve Mac sürümü bulunuyor. Whatsapp Web uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan indirerek herhangi bir tarayıcı olmadan da Whatsapp Web'i kullanabilirsiniz.

https://www.whatsapp.com/dowland/

Whatsapp Web Nasıl Başlatılır ve Kullanılır?

Cihazınızda en güncel Whatsapp sürümü olmalı

Whatsapp' ın güncel sürümünü kullanmıyorsanız Whatsapp Web ' i kullanabilmeniz için uygulamanızı güncellemeniz gerekiyor.

Tarayıcınızı açarak, Whatsapp Web adresine girin

Tarayıcınız üzerinden aşağıdaki adresden Whatsapp Web sayfasına girebilirsiniz.

https://web.whatsapp.com/

Cihazınızdan barkodu taratın

Whatsapp Web sayfasına girdikten sonra sayfadaki barkodu telefonunuzdaki uygulamaya taratmanız gerekiyor bunun için Whatsapp > Ayarlar  bölümüne girin ve Whatsap Web seçeneğine tıklayın. Whatsap'ı tarayıcıdan veya uygulamasında yer alan barkoda telefonun kamerasını odaklayarak barkodu taratın. Barkod tarandıktan sonra Whatsapp Web' i kullanabilirsiniz. Whatsapp Web' den çıkış yapmak istiyorsanız tarayıcının sol üstünde bulunan kutucuğa tıklamanız ve çıkış yap seçeneğine basmanız gerekiyor.





PAYLAŞ