WhatsApp Web karanlık mod nasıl kullanılır? - Haberler - indir.com

WhatsApp Web karanlık mod nasıl kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-13 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

WhatsApp kullanıcılarının uzun bir süredir beklediği yenilik olan karanlık mod WhatsApp’ın Web sürümüne geldi. Birçok geliştirici tarafından üçüncü parti uygulamalar geliştirilerek WhatsApp’ta karanlık mod kullanmak mümkün oluyordu. Söz konusu bir geliştirici WhatsApp Web için bir uygulama geliştirdi ve karanlık temayı getirmiş oldu. Facebook’un sahip olduğu mesajlaşma servisi WhatsApp’ın hem bilgisayar hem de mobil sürümleri için uzun bir süredir karanlık mod özelliği bekleniyor. WhatsApp Web sürümü uzun bir süredir yayında olurken şimdi ise söz konusu bu sürüme karanlık mod desteği bir geliştirici tarafından getirildi.

Android ve iOS kullanıcılarının yanı sıra WhatsApp Web uygulamasına üçüncü parti uygulama ile nasıl karanlık mod özelliği kazandırılır, gelin detaylıca bakalım.

WhatsApp reklam göstermekten vazgeçti!WhatsApp reklam göstermekten vazgeçti!

WhatsApp Web karanlık mod nasıl kullanılır?

Bağımsız geliştirici “m4heshd” adlı kullanıcı, Githun sayfasında söz konusu karanlık Mod özelliğini hem MacOS hem de Windows için getiren bir yazılım paketini yayınladı. Bu yazılın, NodeJS kurulum tipine sahip olurken, geliştiricinin söylediğine göre bir güvenlik sorunu yaratmıyor. Yükleme esnasında sadece WhatsApp Web’in arayüzündeki dosyalarda değişiklik gerçekleşiyor. Ancak yine de WhatsApp Web karanlık modun bir üçüncü parti olduğu ve bilgilerin üçüncü şahısların eline geçebilme olasılığı da olduğunu belirtelim.

WhatsApp Web karanlık mod nasıl yüklenir?

  • İlk olarak söz konusu bağlantılar üzerinden gerekli dosyaları indirin. Windows / MacOS
  • WhatsApp Web’in resmi uygulamasını indirin.
  • İndirmiş olduğunuz WhatsApp Web uygulamasını açın.
  • İndirdiğiniz karanlık mod paketi içerisindeki WADark dosyasını çalıştırın.
  • Dosyayı açtığınız zaman WhatsApp Web uygulamanız karanlık temaya bürünecektir.
  • Karanlık modu tekrar kaldırmak istediğinizde ise WADark klasörünü silebilirsiniz.

MacOS tarafta WADark dosyasını yükleme esnasında güvenlik uyarısı alabilirsiniz. Bunun için ise ayarlara erişerek gerekli izinleri vermeniz gerekiyor. Karanlık mod özelliğinin resmi olarak yakında hem Android hem de iOS’a geleceğini belirtelim.


WhatsApp Google Play Store'da 5 milyar indirmeye sayısına ulaştıWhatsApp Google Play Store'da 5 milyar indirmeye sayısına ulaştı
WhatsApp için nihayet gelmeye başlayan güzel özellikWhatsApp için nihayet gelmeye başlayan güzel özellik

PAYLAŞ