WhatsApp Web için önemli görüşme özelliği geldi - Haberler - indir.com

WhatsApp Web için önemli görüşme özelliği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-17 16:02:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp için yenilikler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise uygulamanın web tarafındaki sürümü için yeni bir özellik daha kullanıma sunuldu. Kullanıcıların tarayıcı üzerinden WhatsApp kullanabildikleri sürüm olan WhatsApp  Web sürümü uzun bir süredir yeni özelliklerin geleceği yönünde gündeme gelmişti. Geleceği iddia edilen özellikler arasında, normalde WhatsApp web girişinde taratılması beklenen QR kodlar yerine cihaz üzerinden parmak izi sensörü kullanılarak bağlantı gerçekleştireleceği ifade edilmişti. Daha sonra ise web sürüm için sesli ve görüntülü görüşme desteği geleceği ifade edilmişti. Mobilden oldukça eksik olan WhatsApp Web sürümü için şimdi ise yeni bir özellik ortaya çıkmaya başladı.

WhatsApp Web’e yeni özellikler geliyor

WhatsApp alışveriş özelliği bir yenilik kazandıWhatsApp alışveriş özelliği bir yenilik kazandı

Şirketin yeni özelliğine göre görüşme özelliğini yakın zamanda görebiliriz. Herkesin evlerde olduğu pandemi döneminde görüşme ve konferans uygulamaları yoğun bir ilgi görmeye devam ediyor. Bu kapsamda ise hemen herkesin zoom tercih ettiğini görüyoruz. Hala web sürümdeki popülerlik artmaya devam ederken eksik olan özelliklerde getirilmeye devam ediyor. Şirketin son olarak görüşme özelliğini yakın zamanda WhatsApp Web için kullanıma sunması bekleniyor.

İletişim noktasında sadece kullanıcıların değil birçok şirketin de araç olarak kullandığı WhatsApp’ın daha fazla yeteneklere sahip olması bekleniyor. Bu kapsamda ilerleyen günlerde geliştirmelerin ve testlerin sonlandırılması ile beraber WhatsApp Web için görüşme özelliğinin tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Bakalım WhatsApp web’de ne derece işlevsel olacak göreceğiz.


Apple'ın şartı WhatsApp'ın tepkisini çektiApple'ın şartı WhatsApp'ın tepkisini çekti
WhatsApp'ın masaüstü sürümü karanlık mod desteğine kavuşuyorWhatsApp'ın masaüstü sürümü karanlık mod desteğine kavuşuyor

PAYLAŞ