WhatsApp video sesi kapatma özelliğini Android için yayımladı - Haberler - indir.com

WhatsApp video sesi kapatma özelliğini Android için yayımladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-02 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp için yeni özellikler görmeye devam ediyoruz. Platformun yaklaşık 1 aydır test ettiği yeni bir özellik Android kullanıcıları için nihayet yayınlandı. Buna göre video sesini kapatma özelliği tüm Android telefonlar için kullanılabilir oldu. iOS kullanıcılarının ise bu yeni özellik için bir süre daha beklemeleri gerekecek. WhatsApp, Şubat ayının başlarında Android Beta sürümü ile beraber video sesini kapatma özelliğini test ettiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu bu özellik nihayet yayınlanmış oldu. Bu yeni özellik ile beraber WhatsApp kullanıcıları artık karşı tarafa video gönderirken video sesini kapatabilecekler. Hem WhatsApp’ın kendi kamera uygulaması ile hem de galerinizden bir video gönderirken düzenleme ekranının sol üst bölümünden sessiz simgesine basarak sesi kapatabileceksiniz.

WhatsApp’ın yeni özelliği Android’e geldi

Whatsapp’tan veri politikası için yeni bir adım atıldıWhatsapp’tan veri politikası için yeni bir adım atıldı

Anlık olarak çekilen bazı videolarda ses kalitesi kötü olabiliyor. Yada arka planda çok ses gürültüsü olduğu zaman WhatsApp’ın bu yeni özelliği sayesinde kullanıcılar gürültüleri karşı tarafa atmamak için sesi kısabilecekler. WhatsApp’ın bu yeni video sesi kapatma özelliği şuan için sadece Android kullanıcıları için yayınlanmış durumda. Ancak yeni güncellemeler ile beraber tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Android kullanıcıları Google Play Store üzerinden uygulamayı v2.21.3.19 sürümüne güncelleyerek bu yeni özellikten faydalanmaya başlayabilirler.

İlerleyen günlerde ise iOS kullanıcıları için de WhatsApp’ın yeni güncellemesinin yayınlanması bekleniyor. Bakalım bu yenilik ne derece sevilecek göreceğiz.


WhatsApp gizlilik sözleşmesini reddetmenin sonuçları belli olduWhatsApp gizlilik sözleşmesini reddetmenin sonuçları belli oldu
WhatsApp'ı APK olarak indirmek neden güvenli değil?WhatsApp'ı APK olarak indirmek neden güvenli değil?

PAYLAŞ