Whatsapp verileri nasıl indirilir? - Haberler - indir.com

Whatsapp verileri nasıl indirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-07 02:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Popüler mesaj servisi olan WhatsApp yakın zamanda kullanıcılara verilerini nasıl indirebileceklerine dair yeni bir özelliği kullanıma sunmayı hedefliyor. 2.18.50 beta sürümü ile beraber ortaya çıkan ve yakın zamanda kullanıma sunulması hedeflenen bu özellik ile kullanıcılar çok kolay bir şekilde verilerini indirebilecekler. Kişisel gizlilik ve bilgilerin önemli olduğu özellikle Avrupa ülkelerinde yasal durumdan ötürü WhatsApp'a böyle bir özelliğin getirildiği düşünülüyor.

Yakın zamanda aktif olacak bu özelliği kullanmak için ise Ayarlar > Hesabım bölümü kısmından 'Verilerimi İndir' seçeneği ile indirmek mümkün olacak. Bu tıklama sonrasında tüm verilerinizi istediğinize dair bir istek gidiyor ve bir süre sonra ise verileriniz hazır olduğunda WhatsApp tarafından indirebileceğinize dair bir bildirim alıyorsunuz. Bu gelen bildirim üzerinden çok kolay bir şekilde WhatsApp verilerinizi indirmeniz mümkün oluyor.

Diğer yandan Facebook üzerinde yer alan veri indir özelliğinin aynı işleve sahip olduğuda ifade ediliyor. Tüm verilerinizi artık indirebileceğiniz WhatsApp'a daha ne gibi kişisel yenilikler sunulacak göreceğiz.





PAYLAŞ