Whatsapp uzun bir süre sonra, Android tabletlere açıldı - Haberler - indir.com

Whatsapp uzun bir süre sonra, Android tabletlere açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 13:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Android tabletleri tam anlamıyla desteklemeyen Whatsapp, 8 yılın sonunda, belli şartlar çerçevesinde, Android tabletler için yayınlandı.

Dünya genelinde en çok tercih edilen ve milyonlarca kullanıcıya sahip olan Whatsapp, artık tüm akıllı telefonlarda yer alıyor. Whatsapp hem Android hem de iOS telefonları destekleyen bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. 2010 yılından beri hayatımızda olan Whatsapp, Android akıllı telefonlarda en başından beri kullanılıyor olsa da durum Android tabletler için aynı değildi. Whatsapp, 2010 yılında kullanıma sunulduğundan bu yana, Android tabletlere tam anlamıyla destek vermedi.

Kısa bir süre önce Whatsapp 8 yılın ardından Android tabletler için kullanıma açıldı. Fakat Android tablet kullanıcıları, yine de birtakım şartlar eşliğinde cihazlarında Whatsapp’ı kullanabilecekler.

Tabletinizde Whatsapp kullanmak için, SIM kart desteği gerekli

2010 yılından bu yana Android tabletlerde tam destek sağlamayan Whatsapp, sonunda bu desteği vereceğini açıkladı. Fakat bunun için tabletinizde olması gereken belli özellikler bulunuyor. Bunlardan bir tanesi SIM kart girişi. Eğer tabletinizin SIM kart girişi yoksa, Whatsapp’ı yine çalıştıramıyorsunuz. Whatsapp, yalnızca Wi-Fi bağlantısı ile kullanılamayacak. Uygulama şu an kullanıma açılmış olsa da tüm özellikleri ile Android tabletlere gelmiş değil. Henüz test aşamasında olan ve uygulamada yer almayan bazı özellikler de bulunuyor. Bu özelliklerin test aşamasına katılmak için, beta programına dahil olmanız gerek. Whatsapp şimdilik kısıtlı imkanlarla Android tabletlere gelmiş olsa da uygulamanın ilerleyen günlerde daha kullanışlı bir şekilde kullanıcılara sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ