WhatsApp Üzerinden Gönderilen Mesajları Geri Alma İşlemi Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

WhatsApp Üzerinden Gönderilen Mesajları Geri Alma İşlemi Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-08 14:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Dünyanın en büyük sohbet uygulaması WhatsApp çeşitli zengin özellikleri ile kullanıcılara farklı konularda yardımcı oluyor. Şöyle ki zaman zaman dalgın olduğunuz anlarda yanlış kişiye yanlış mesajlar gönderebilirsiniz. Bu gibi durumlarda yanlış mesajları ortadan kaldırmak adına yapacağınız bir kaç işlem yeterli olacaktır. Geçtiğimiz dönemlerde yepyeni bir özellik ile gelişim gösteren WhatsApp, uzun zamandır birçok kullanıcının  beklediği "gönderilen mesajları geri alma" özelliği herkes tarafından büyük beğeni topladı. Bu özellik sayesinde yanlış gönderdiğiniz mesajları kolaylıkla silebilir ve karşı tarafında görmemesini sağlayabilirsiniz. Fakat burada şöyle bir detay var ki o da, göndermiş olduğunuz mesajları 7 dakika sonrasına kadar silebilirsiniz. Yani fark ettiğiniz anda hemen mesajı silmeniz öneriliyor. Bu özellik hayat kurtarıcı nitelikte olup kullanıcıların işlemlerini kolaylaştıracak seçenekler sunuyor. Akıllı cihazınızı zenginleştirmek, uygulamanın sunduğu özelliklerden faydalanmak ve böylelikle daha kullanışlı bir kullanım elde etmek için sizde size sunulan özelliklerden sorunsuz bir şekilde faydalanın. 

WhatsApp'dan gönderilmiş bir mesajı geri alma işlemleri nasıl yapılır? sorusunun yanıtını yazımızda bulabilirsiniz. Bazen farkında olmadan yanlış kişilere gönderdiğimiz mesajlar başımızı ağrıtabiliyor. Bu sebeple yanlışlıkla gönderilen mesajları hızla silerek bu sorunda da kurtulabilirsiniz. WhatsApp sohbet uygulamasında mesajları herkesten silmek için bilmeniz gereken bir takım önlemlerden bahsetmekte fayda vardır. Özelliğin detaylarını öğrenmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. “Mesajı herkesten sil” özelliği bir sohbette veya bir grupta gönderilen mesajları silebilmenize imkan tanıyor. Mesajı gönderdikten sonra sadece 7 dakika içerisinde herkesten silerek yaşadığınız sorunu kolaylıkla ortadan kaldırabilirsiniz. Burada önemli olan bir diğer konu ise, bu özelliğin içeriklerinden faydalanmak için her iki tarafında WhatsApp uygulamasını güncellemiş olması gerekiyor. 

WhatsApp'a Reklam Ekleniyor!WhatsApp'a Reklam Ekleniyor!

Mesaj silme işlemini yaptıktan sonra karşı tarafın sayfasında "Bu Mesaj Silindi" şeklinde bir uyarı gözükecektir. Yanlışlıkla göndermiş olduğunuz mesajı ortadan kaldırmak için ilk olarak göndermiş olduğunuz mesajın üzerine basılı turun ve daha sonra sil butonuna tıklayın. Sil dediğiniz anda karşınıza iki farklı seçenek çıkacak. Bunlar Herkesten Sil ve Ben Sil. Bu iki seçenekten birini seçerek işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. Sil butonuna bastıktan sonra bu iki seçeneği de göremiyorsanız WhatsApp uygulamasını güncellememiş olabilirsiniz. Silmek istediğiniz mesajı karşı taraftan silmek için “Herkesten Sil” butonuna tıklayabilirsiniz. Sadece kendinizden silmek için “Benden Sil” butonunu kullanmanız yeterli olacaktır. Gönderdiğiniz mesajlarınızın silinme işlemi onaylandıktan sonra her iki tarafta da yukarıda belirttiğimiz gibi görünecektir. WhatsApp uygulamasında yanlışlıkla gönderilen mesajları silmek işte bu kadar basittir.

Sadece bir kaç adım ile yanlışlıkla göndermiş olduğunuz mesajları silerek başınızın derde girmesinden kurtulabilirsiniz. Zaman zaman çok da ciddi sorunlara sebep olabilecek olan bu yanlış mesaj gönderme olayının önüne geçmek için sizde Mesajları Silme özelliğinden faydalanabilirsiniz. Bu konuda hakkında detaylı bilgi edinmek içinde yazımızı referans alabilirsiniz. Burada sizin için WhatsApp konusunda çok faydalı bilgiler yer alıyor. Akıllı cihazınızı son derece verimli bir şekilde kullanmak için sizde uygulamanızın sunduğu özelliklere hakim olmalısınız. 


WhatsApp'a 2 Yeni Özellik GeliyorWhatsApp'a 2 Yeni Özellik Geliyor
WhatsApp'da Silinen Mesajları Geri Getirme İşlemi Nasıl Yapılır?WhatsApp'da Silinen Mesajları Geri Getirme İşlemi Nasıl Yapılır?
WhatsApp Sesli Mesajlar İçin Yeni ÖzellikWhatsApp Sesli Mesajlar İçin Yeni Özellik

PAYLAŞ