WhatsApp Uygulamasında Sabitleme İşlemi Ne İşe Yarıyor? - Haberler - indir.com

WhatsApp Uygulamasında Sabitleme İşlemi Ne İşe Yarıyor?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-31 09:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Dünyanın en popüler sohbet uygulaması WhatsApp kullanım açısından bildiğiniz üzere birbirinden farklı özellikler sunuyor. WhatsApp'ın sabitleme özelliğini kullanarak en çok sohbet ettiğiniz kişileri ya da grupları sohbet sayfasının üst sırasına yerleştirebilirsiniz. Bu sayede çok daha kolay erişim sağlayabilir ve kullanımınızı geliştirebilirsiniz. Bildiğiniz üzere WhatsApp ile sohbet ettiğiniz de kişiler sırası ile değişim göstermektedir. WhatsApp üzerinden sohbet ettiğiniz kişiler arasından önemli gördüklerinizi sabitleyerek konuşma sayfasına çok daha kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Sabitleme özelliğini kullanarak önemli olarak gördüğünüz kişilerin mesajlarını kaçırmadan takip edebilirsiniz. 

WhatsApp uygulaması üzerinden önemli olduğunuz kişileri sabitleyerek daha kullanışlı bir hale getirmek oldukça kolaydır. Sadece bir kaç adım ile bu işlemi yapabilirsiniz. Sabitleme işlemini yapmak için ilk olarak uygulamayı açın ve sabitlemek istediğiniz kişinin ya da grubun üstüne parmağınızı basılı tutun. Kişinin üzerine basılı tuttuğunuzda karşınıza çıkan sayfadan raptiye simgesine dokunarak bu kişinin sabitleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. WhatsApp uygulamasının sunduğu özelliklerden faydalanarak kullanımınızı çok daha fonksiyonel hale getirerek uygulamanızı işlevsel hale getirebilirsiniz. Sabitlediğiniz kişiler sohbet sayfasının en üst kısmında gözüküyor. Uygulamanın sunduğu seçeneklerden faydalanmak için konu ile ilgili daha detaylı bilgi edinmeniz gerekiyor. Sabitlemek için sadece bir kaç adımı uygulamanız yeterli olacaktır. 

mesajlaşma platformu WhatsApp'ta çevrimiçi durum nasıl gizlenir?mesajlaşma platformu WhatsApp'ta çevrimiçi durum nasıl gizlenir?

WhatsApp uygulamasında sabitleme işlemi nasıl yapılır?

Dünyanın en popüler sohbet uygulaması olarak vazgeçilmezlerimiz arasında yer alan WhatsApp, birbirinden farklı özellikler ile son derece fonksiyonel bir kullanım sunuyor. Sizde WhatsApp uygulamasından vazgeçemeyenler arasında yer alıyorsanız sabitleme özelliğinden kullanarak sık sık sohbet ettiğiniz ve önemli gördüğünüz kişileri listenin en üst kısmına getirebilirsiniz. 

- Sabitleme işlemini yapmak için kişinin sohbetine basılı tutun. 

- Basılı tuttuğunuz da karşınıza çıkan seçeneklerden raptiye seçeneğine dokunun.

- Sabitlediğiniz kişi sohbet sayfasının en üst kısmında yer alacak. Sabitlemiş olduğunuz kişinin hemen yan kısmında raptiye simgesini göreceksiniz. 

- Bu özellik ile beraber WhatsApp sohbetlerinizi sabitleyeceksiniz. 

 


Whatsapp ve Telegram'dan ortak güvenlik açığı keşfedildiWhatsapp ve Telegram'dan ortak güvenlik açığı keşfedildi
WhatsApp sesli mesajları bildirimden dinlenebilecekWhatsApp sesli mesajları bildirimden dinlenebilecek
WhatsApp son güncellemesinde stalkerları üzecekWhatsApp son güncellemesinde stalkerları üzecek

PAYLAŞ