WhatsApp ücretli hatırlatıcı özelliği Any.do nedir? - Haberler - indir.com

WhatsApp ücretli hatırlatıcı özelliği Any.do nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-17 16:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp için geliştirici ekip tarafında hem iOS hem de Android sürümleri güncellendi. Güncelleme ile beraber ücretli ancak oldukça işe yarar bir hatırlatıcı özelliği uygulamaya dahil oldu. Mesajlaşma servisi WhatsApp’ın bir süredir güncelleme ile yeni özellikler kazandığını görmeye devam ediyor. Neredeyse her gün gelişme yaşanan uygulama bu sayede daha güncel ve canlı kalarak kullanıcı deneyimini her zaman en üst seviye de tutuyor. Bu noktada iOS ve Android sürümlerini güncelleyen şirket çok etkili bir özelliğini daha kullanıma sunmuş oldu.

WhatsApp’a Ücretli Bir Özellik Geldi

Facebook Messenger, WhatsApp ve Instagram'ın birleşmesine büyük engelFacebook Messenger, WhatsApp ve Instagram'ın birleşmesine büyük engel

Geliştiricilerin sunmuş olduğu bu yeni özellik bir hatırlatıcı görevi görüyor. Geçtiğimiz dönemlerde açıklama yapan Any.do adlı mobil uygulamanın yetkili isimleri, WhatsApp ile anlaşma gerçekleştirdiklerini ifade etmişti. Bu anlaşma ile beraber ise yeni özellik kullanıcılara sunuldu. Bundan böyle WhatsApp üzerinden hatırlatıcılar oluşturabileceksiniz. WhatsApp’a entegre edilen bu yeni Any.do uygulaması piyasada oldukça popüler durumda. Öyle ki sadece Android tarafında uygulamanın 10 milyondan fazla indirilme sayısı bulunuyor. Any.do’nun bu anlaşma ile beraber popülerliğinin daha da artması bekleniyor. Artık uygulama WhatsApp entegreli olarak kullanılabilecek ve WhatsApp üzerinden nasıl kullanılabileceğine gelin bakalım.

WhatsApp Hatırlatıcı Nasıl Kullanılır?

WhatsApp’ın bu yeni hatırlatıcı özelliği için ilk olarak abone olmanız gerekiyor. Bu özelliğin ücretsiz olmadığını ve uygulamanın ise aylık ücrete sahip olduğunu belirtelim. Dünyanın her yerinde aylık 5.99 dolar fiyat etiketine sahip olan bu abonelikte gerekli olan ödeme sonrasında hatırlatıcıları oluşturmaya başlayabilirsiniz. Bu işlem ise Any.do’nun WhatsApp hesabı üzerinden yapılabilecek.

Bir hatırlatıcı oluşturup akşam almak istediğiniz ürünleri hatırlatmak istiyorsunuz. Bunun için Any.do WhatsApp hesabına mesaj göndermeniz ve gerekli bildirimi yapmanız gerekiyor. Any.do ise hatırlatma zamanınız geldiği zaman sizlere mesaj atarak hatırlatmayı gerçekleştiriyor.  


WhatsApp konum atma işlemi nasıl yapılır?WhatsApp konum atma işlemi nasıl yapılır?
Ödeme yapmayanın kullanamayacağı WhatsApp'in ücretli özelliği yayınladıÖdeme yapmayanın kullanamayacağı WhatsApp'in ücretli özelliği yayınladı

PAYLAŞ