Whatsapp tema mı değiştiriyor? - Haberler - indir.com

Whatsapp tema mı değiştiriyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-02 14:00:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp için önemli gelişmeler ortaya çıktı. Piyada 1.5 milyardan fazla kullanıcıya sahip olan ve mesajlaşma noktasında zirve isim olan WhatsApp, geliştirilmeye devam ediliyor. Geliştirmeler ile içerisine yenilikler dahil edilmeye devam edilen uygulama için, yeni ortaya çıkan bazı gelişmeler yeni bir kişiselleştirme seçeneğini ortaya çıkarıyor. WhatApp’ın beta versiyonunda yer alan kodlarında ortaya çıkan bu gelişmeyi yine WABetaInfo tarafından tespit edildi ve Twitter üzerinde paylaşıldı. “WhatsApp’ın tema özelleştirmeyle ya da birden fazla temayla ilgileniyor olduğuna inanmak için bazı sebeplerim var. Bakalım bir sonraki versiyonda görebilecek miyiz?” sözü ile paylaşım yapan WABetaInfo temalar ile alakalı henüz detay vermiyor. Fakat yeni beta versiyonu ile beraber bu yeniliğin ortaya çıkması da bekleniyor.

WhatsApp tema değişimi mi yapacak?

WhatsApp'a Boomerang geliyorWhatsApp'a Boomerang geliyor

Gelmesi olası olan çoklu tema özelliği ile beraber kullanıcıların ne derece kişiselleştirme yapabileceği sınırları henüz bilinmiyor. Bu söz konusu tema değişiminin standart bir çizgide kalacağı gibi seçeneklerde olabilir. Ancak WhatsApp’ın yeni Beta güncellemesine kadar neler sunabileceği henüz bilinmiyor. Bu noktada herhangi bir detayda belli olmazken, olası bir tema desteği durumunda yeni tema alternatiflerinin hem Android hem de iOS için geçerli olacağını belirtebiliriz.

WhatsApp tarafından son olarak iOS platformuna geçtiğimiz günlerde memoji desteği Beta versiyon ile beraber dahil edilmişti. Söz konusu çoklu tema iddiasının ise henüz ne zaman gerçekleşeceği belli değil.


WhatsApp Android sürümünde parmak iziyle açılacakWhatsApp Android sürümünde parmak iziyle açılacak
WhatsApp Web'e giriş esnasında QR kodun çalışmama sorunuWhatsApp Web'e giriş esnasında QR kodun çalışmama sorunu

PAYLAŞ