WhatsApp Telefon Numarası Nasıl Değiştirilir? - Haberler - indir.com

WhatsApp Telefon Numarası Nasıl Değiştirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-26 15:00:51
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, kullanıcılara sunmuş olduğu yeni özellikler ile yeni yetenekler kazanmaya devam ediyor.  Özellikle bir süre önce gelen hikayeler özellikleri ile yoğun bir eleştiriye mağruz kalan şirketin şu sıralardaki kullanıcı memnuniyeti oldukça iyi seviyelerde diyebiliriz. WhatsApp profil düzenlemeden çeşitli her noktaya kadar özelleştirmeyi kullanıcılarına sunuyor. Bu noktada WhatsApp hesaplarında herkese özgü bir telefon numarası oluyor. Bu noktada siz bir telefon değişikliği yapsanız bile aynı numaranız ile WhatsApp kullanımınıza devam edebiliyorsunuz. Ancak numara değişikliği noktasında WhatsApp hesabınızdan numara değiştirme işlemlerini yapmanız gerekmektedir. Bizde sizlere bu içeriğimizde WhatsApp telefon numaranızı değiştirmek işlemlerinden bahsedeceğiz.

WhatsApp Telefon Numaranızı Değiştirmek

WhatsApp hesabınızla ilişkili olan telefon numaranızı değiştirmeniz mümkün olacaktır. WhatsApp üzerinde numara değiştirme işlemi yaptığınızda :

  • Eski numranızda yer alan gruplar, profil ayarları ve ek bilgileriniz yeni telefon numaranıza taşınır.
  • Eski telefon numaranızın hesabı silinir ve rehberinde eski numaranız kayıtlı olan kişiler WhatsApp'ınızı göremezler.

Telefon Numarası Değiştirme

  • WhatsApp'a girerek Ayarlar > Hesap > Numara Değiştir adımlarına erişin.
  • İlk kutuya varolan telefon numaranızı girin.
  • İkinci kutuya ise yeni telefon numaranızı girin.
  • Devam etmek için Bitti tuşuna dokunun.

Bu işlemler neticesinde WhatsApp üzerinde varolan telefon numaranızı yeni numaranız ile güncellemiş olacaksınız. Mesajlaşmalara başlamadan önce rehberinizde bulunan kişilere yeni ve doğru telefon numara bilginizi vererek WhatsApp mesajlaşma esnasında oluşabilecek sıkıntıların önüne geçebilirsiniz.





PAYLAŞ