WhatsApp Süresi Dolan Medya özelliğine kavuşacak! - Haberler - indir.com

WhatsApp Süresi Dolan Medya özelliğine kavuşacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-23 18:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Sosyal medya platformu Facebook, WhatsApp’ı güncel tutarak kullanıcılarının deneyimlerini iyileştirmeye devam ediyor. Günümüzde telefon kullanıcılarının vazgeçilmezi haline gelen WhatsApp yeni bir özellik olan süresi dolan medya özelliği ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

WhatsApp Süresi Dolan Medya özelliğine kavuşacak!

WABetaInfo tarafından dün paylaşılmış olan raporda WhatsApp’ın aynı anda 4 cihaz üzerine aktif olarak kullanılmasını sağlayan çoklu cihaz desteği için sona gelindiği açıklanmıştı. Yeni yayınlanan raporda ise WhatsApp ekibinin, Snapchat’in kendi kendini silen medyası gibi Süresi Dolan Medya özelliği üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı.

WhatsApp çoklu cihaz desteği çalışmalarında sona geldi!WhatsApp çoklu cihaz desteği çalışmalarında sona geldi!

Bir fotoğraf, video ya da GIF seçtikten sonra, sol tarafta yer alan simgeye tıklayarak süreli bir şekilde gönderilmesini sağlayabileceksiniz. Herhangi bir süreden bahsedilmiyor, şu an da elde edilen bilgilere göre siz istediğiniz kişi ile sohbeti tamamladığınız zaman gönderdiğiniz içerikler (fotoğraf, video veya GIF) kaybolacak.

Ancak bazı kafa karışıklıkları var. Zira bu içeriğin karşı tarafın mı yoksa sizin telefonunuzdan mı kaybolacağı yönünde oluşan belirsizliği koruyor. Veya WhatsApp’ın içeriğin süreli olduğunu karşı tarafa bildirip bildirmediği şu an da bilinmezliğini koruyor.

WhatsApp Beta Android 2.20.201.1’de tespit edilen bu özelliğin ne zaman kullanıcılara sunulacağı şu an da bilinmezliğini koruyor. Daha önce otomatik silinen mesajlar için çeşitli çalışmaların yürütülmüş olduğunu hatırlatmak isteriz.



PAYLAŞ