WhatsApp son güncelleme ile batarya düşmanı oldu - Haberler - indir.com

WhatsApp son güncelleme ile batarya düşmanı oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-11 11:03:03
Editör : Numan Dargın
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünya üzerinde kullanıcı sayısı milyarlara ulaşan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp son güncellemesiyle birlikte kullanıcıların düşmanı oldu. WhatsApp en son sürüm güncellemesi bazı akıllı telefon modellerinde aşırı pil tüketimine neden oluyor. OnePlus ve Xiaomi kullanıcıları, bataryalarının çok hızlı bir şekilde boşalmasından şikayetçi.

Facebook’un sahip olduğu popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp OnePlus ve Xiaomi kullanıcıları bataryalarının hızlı bir şekilde boşalmasından muzdarip. Söz konusu hızlı şarj tüketimi probleminden şikayetçi olan kullanıcı sayısı hiç de azımsanacak gibi değil.

WhatsApp Rekor KırdıWhatsApp Rekor Kırdı

Birçok forum ve platformu bu konuda şikayet mesajlarıyla dolup taşmış durumda. OnePlus’ın resmi sayfası, Google Play mağazası ve Reddit platformu bu konuyla ilgili kullanıcıların şikayet mesajlarıyla doldu taştı.

WhatsApp tarafından henüz bir açıklama gelmedi

WhatsApp tarafında konuyla ilgili bir açıklama söz konusu değil. Hızlı şarj tüketimi uygulamanın 2.19.308 numaralı en son güncellemesi ile birlikte ortaya çıkıyor. Eğer siz de böyle bir sorunla kar karşıya iseniz şu an için yapılabilecek tek çözüm WhatsApp’ın eski sürümüne geri dönmek olacaktır.


WhatsApp Android'de 100 Milyonu GeçtiWhatsApp Android'de 100 Milyonu Geçti
WhatsApp Saniyede 208bin Mesaj RekoruWhatsApp Saniyede 208bin Mesaj Rekoru

Whatsapp Boomerang Özelliği


PAYLAŞ