Whatsapp son görülme özelliği kaldırıldı mı? - Haberler - indir.com

Whatsapp son görülme özelliği kaldırıldı mı?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-31 12:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Artık tüm dünyada kullanıcıların vazgeçilmez uygulaması haline gelen WhatsApp, dün gece saatlerinde Twitter’da TT oldu. Yaşanan bu dikkat çekici gelişme ile beraber Twitter’da TT olan WhatsApp’ın bu noktada son görülme özelliğinin kaldırıldığı düşünülüyor. Sosyal medyanın gündemine oturan bu WhatsApp gelişmesinde son görülme özelliği hakkında bazı iddialar ortaya atıldı. Binlerce kişi tarafında WhatsApp’ın son görülme özelliğinin artık tamamen kalktığına dair bazı paylaşımlar yapıldı. Bu paylaşımlar üzerine kullanıcılar WhatsApp gizlilik ayarlarından son görülme ayarlarını kontrol etmeye başladılar. Durum böyle olunca ise kafalar iyice karıştı.

WhatsApp Son Görülme Özelliği Sorunu Nedir?

WhatsApp gruplara eklenmeyi kapatma seçeneği geliyorWhatsApp gruplara eklenmeyi kapatma seçeneği geliyor

WhatsApp son görülme özelliğini kaldıracağına dair herhangi bir açıklaması bulunmuyor. Bu noktada yabancı basında da yine konu hakkında bir açıklama ve bilgi yer almıyor. Bu noktada WhatsApp’ın son görülme özelliğini kaldırdı ibareleri şuan için gerçek dışı bir iddia diyebiliriz. Bu durumda ise yaşanan bir teknik sorun sonrasında bazı kullanıcıların Son Görülme tercihleri kendiliğinden değişmiş ve bunun sonucunda ise Son Görülme özelliği kaldırıldı gibi iddialar ortaya atılmaya başlamış olduğu gözüküyor.

Bu noktada “Son Görülme” tercihi “Hiç Kimse” olarak kendiliğinden değiştiği gözüküyor. Bu durumu yaşayan kullanıcıların ise Twitter’da WhatsApp’ı gündem yapmasına sebep oluyor. WhatsApp gizlilik ayarlarınızı ve son görülmenizi kontrol etmek için Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Son Görülme adımlarını takip ettiğinizde gerekli ayarları göreceksiniz.


WhatsApp iOS kullanıcılarını sevindiren özellikWhatsApp iOS kullanıcılarını sevindiren özellik
WhatsApp’tan ciddi tehlikeli olan açığa yönelik büyük hamleWhatsApp’tan ciddi tehlikeli olan açığa yönelik büyük hamle

PAYLAŞ