Whatsapp son görülme gizlemeye yeni bir özellik eklemeyi planlıyor - Haberler - indir.com

Whatsapp son görülme gizlemeye yeni bir özellik eklemeyi planlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-07 12:45:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

WhatsApp platforma eklediği özellikler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Şirket hem iOS hem de Android kullanıcılarını sevindirecek bir özellik üzerinde çalışıyor. Hala geliştirilme aşamasında olan bu özelliğe göre kullanıcıların son görülme özelliği üzerinde değişiklik yapabilmesine olanak tanınacak. Son zamanlarda şirketin platforma eklediği yeni özellikler ile sıkça gündeme geldiğini görüyoruz. WhatsApp’tan bu konuda bir gelişme daha yaşanırken, bir sonraki güncelleme için sıkı şekilde çalışan ekibin, hem iOS hem de Android kullanıcılarının Son Görülme de dahil birçok ayarda değişiklik yapmasına imkan tanıyacak.

Bu yeni özelliğin tam olarak ne zaman yayınlanacağı henüz resmi olarak belli olmazken, şuan için hala yapım aşamasında olan bu yeniliğin, önümüzdeki aylarda kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Whatsapp İrlanda'ya 225 milyon euroluk ceza!Whatsapp İrlanda'ya 225 milyon euroluk ceza!

Kullanıcılar istedikleri kişiyi seçebilecekler

WhatsApp’ın bu yeni özelliği, kullanıcılara son görülme özelliğinin hangi kişilere kapalı hangi kişilere açık olacağına seçme imkanı sunacak. WhatsApp iOS üzerinden alınan ekran görüntüsünde ortaya çıkanlara göre kullanıcıların rehberdeki istediği kişiyi özel olarak seçerek son görülme saatini görmesini engelleyebileceğiniz gözüküyor. WABetaInfo’nun yaptığı habere göre bu özellik sadece son görülmede geçerli olmayacak. Kullanıcılar, profil fotoğrafı ve okundu bilgisi gibi gizlilik ayarlarını da yine aynı özellik gibi kullanabilecekler.

Bu noktada son görülme, okundu bilgisi gibi zaman tartışmalı konular, belli kişilerden özel olarak gizlenebilecek. Bakalım WhatsApp’ın bu yeni özelliği kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz.


WhatsApp gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kişilere ne olacak?WhatsApp gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kişilere ne olacak?
Telegram, Whatsapp ile dalga geçtiTelegram, Whatsapp ile dalga geçti

PAYLAŞ