WhatsApp Sohbetlerinin Email İle Gönderme İşlemi Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

WhatsApp Sohbetlerinin Email İle Gönderme İşlemi Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-01 20:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

WhatsApp uygulamanız üzerinde yer alan önemli mesajlarınızın kaybolmasını istemiyorsanız bunları mutlaka yedeklemeniz gerekiyor. WhatsApp sohbetlerinizi yedeklemenin en önemli adımlarından biri sohbetlerinizi farklı bir alanda yedeklemek amacıyla e-mail hesabınızdan faydalanmaktır. WhatsApp uygulamasında bulunan sohbetlerinizi e-posta yolu ile göndermenin farklı yönlerini arıyorsanız kesinlikle doğru sayfadasınız. Yazımızın içeriğinde yedekleme işlemleri hakkında bilgi edineceksiniz. Medya dosyaları ile ya da medya dosyaları olmadan da yedekleme yaparak sohbetlerinizin kaybolmasının önüne geçebilirsiniz. Bunun yerine aynı zamanda Medya dosyaları ile beraber, seçeneğini seçtiğiniz anda, sohbet esnasında sohbete dahil olan kullanıcıların birbirine gönderdiği tüm medyaları ya da herhangi bir dosya içeriklerini e-posta yolu ile yedekleyebilirsiniz. Yedekleme işlemlerini yapmak için yazımızın içeriğinde yer alan bilgilerden faydalanabilirsiniz. 

WhatsApp Sohbetleri Email ile Gönderme İşlemi

- WhatsApp sohbetlerinizi E-Mail yardımı ile yedekleme işlemini yapmak için WhatsApp uygulamasını açın. 

- Bu işlemin ardından e-posta yardımı ile göndermek istediğiniz kişi ya da grup sohbetlerine tıklayarak mesaj dizinini açmanız yeterli olacaktır. Burada karşınıza çıkan sohbet sayfasının sağ üst köşesinde yer alan noktaya dokunun. 

- Dokunma işleminizin ardından karşınıza çıkan menüden, diğer seçeneklerin üzerine dokunun. Bu işlemlerin ardından ise, alt kısımda yer alan ekran görüntüsünde gösterildiği üzere Sohbet'i Dışa Aktar seçeneğini seçeceksiniz. 

- Bu işlemin ardından da açılan ekranda Medyasız veya Medyayı dahil et seçeneğini seçebilirsiniz.

Burada yer alan farklı seçenekler ile sohbet gönder seçeneği ile karşı karşıya geleceksiniz. Elbette ki birçok kişi WhatsApp sohbetlerinin kaybolmasını istemez. Bu sebeple de yedekleme işlemini gerçekleştirmek için birbirinden farklı yöntemler denenmektedir. Yedekleme işleminizi gerçekleştirmek için e-posta ve Gmail seçeneklerini seçin. Söz konusu WhatsApp sohbetlerini, WhatsApp uygulamasının kendisindeki diğer kişiler ile paylaşabilirsiniz. Uygulamanızda bulunan sohbet içeriklerini kolaylıkla yedekleyecek ve daha sonra bu sohbetleri tekrar indirebilirsiniz. Söz konusu WhatsApp sohbetleri txt uzantısı şeklinde indirilir ve e-posta eki şeklinde metin belgesi olarak görüntülenir. Sohbeti paylaşmak istediğiniz anda göndermek istediğiniz kişinin e-mail adresini girmeniz yeterli olacaktır. Söz konusu e-postaların, örneğin mesajların ve bununla beraber aynı zamanda medya dosyalarını da seçmek için seçtiğiniz içeriklerin boyutuna bağlı olarak gönderme işlemleri yapacaksınız. 

Akıllı cihazınızı kullanmak için birbirinden farklı alanları değerlendirerek çok daha fonksiyonel seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Özellikle de akıllı cihazınızdaki verilerin silinmesini ya da kaybolmasını istemiyorsanız yedekleme işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekiyor. Yedekleme esnasında sohbet içerisinde bulunan medya görüntülerini de yedekleyecek ve sohbetinizin eksiksiz bir şekilde yedeklenmesini sağlayacaksınız. WhatsApp uygulamasında yer alan ögeleri yedeklemek eskiden sandığınız kadar kolay değildi fakat çeşitli güçlendirmelerin yapılması ile beraber içerikleri kolaylıkla yedekleyerek işlemlerinizi hızla gerçekleştireceksiniz. Bahsettiğimiz adımları takip ederek WhatsApp uygulaması üzerinde yer alan sohbetlerinizin her birini kolaylıkla e-posta şeklinde yedekleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Akıllı cihazınızda yer alan verilerin yok olmaması adına yedekleme işlemlerini belirli rutinler ile yapmakta fayda vardır. Bu sebeple ertelemeden işlemlerinizi gerçekleştirin. 





PAYLAŞ