Whatsapp sohbet videoları için yeni bir özellik duyurdu - Haberler - indir.com

Whatsapp sohbet videoları için yeni bir özellik duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-03 14:58:22
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Whatsapp’a gelen güncelleme ile birlikte, sohbetten size gönderilen videolarla ilgili bir yenilik eklendi.

Dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp, her geçen gün yeni bir özellik ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. İlk çıktığı zamanlara bakılırsa, uygulama ilk etapta yalnızca bir mesajlaşma uygulaması olarak piyasaya sürüldü ve o dönemlerde insanlar birbirlerine yalnızca mesaj gönderebiliyordu. Fakat Whatsapp’ın şu an ki işlevine bakıldığında, hem mesajlaşma hem konuşma hem de görüntülü aramaya izin veriyor. Kullanıcılarına daha iyi bir kullanım sunmak amacıyla da yenilenmeye devam ediyor. Son olarak gelen yenilik, kullanıcıların birbirlerine gönderdikleri Instagram ve Youtube videolarını kapsıyor.

Youtube ve Instagram videoları artık Whatsapp üzerinden izlenebilecek

Whatsapp kısa bir süre önce Whatsapp Beta uygulamasını güncelledi  ve böylece uygulamaya yeni bir özellik geldi. Bilindiği üzere Whatsapp konuşmasına, Youtube ve Instagram üzerinden gönderilen videolara tıklandığında, uygulama sizi Youtube’a ya da Instagram’a yönlendiriyordu.  WhatsApp, 2.18.234 güncellemesinden sonra, bu durumda bir değişiklik yaptı. Artık bu uygulamalar üzerinden sohbetinize gönderilen bir videoyu, Whatsapp üzerinden izlemeniz mümkün olacak. Bundan sonra gelen video üzerinde bir oynatma ikonu yer alacak. Buraya basarak, videoyu oynatabileceksiniz.

Resim modu desteği olarak gelecek olan bu yeni özelliğe göre, Youtube ve Instagram videoları resim içinde resim barındıracak. Videolarınız küçük bir pencerede oynatılabilecek. Böylece sohbetinize devam edip, aynı zamanda videonuzu izleyebileceksiniz. Modun, Instagram Hikayeler’i desteklemeyeceği bilgisi de verildi.





PAYLAŞ