Whatsapp sohbet silme özelliğini geliştirmeyi planlıyor - Haberler - indir.com

Whatsapp sohbet silme özelliğini geliştirmeyi planlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-10 13:00:06
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Birden fazla akıllı cihazda WhatsApp kullanan kişiler için önemli bir sorun olan sohbet silme özelliği için  sonunda heyecan veren haber geldi.

WhatsApp kullanıcıları birkaç yıl öncesine kadar bir mesaj göndermeden iki düşünmek durumunda kalındı. Gönderilen mesajların karşıdaki kişiden silinmiyor oluşu, büyük bir gizlilik endişesidir. Neyse ki "Herkesten Sil" özelliği ile bu sorun çözülmüş oldu. Bugünlerde ise WhatsApp  uygulamasında aynı anda platform fark etmeden birkaç akıllı cihaz kullanılma ihtimali konuşulurken akıllarda birkaç şüphe olarak yer eden mesaj silme özelliği, yeniden şekil alacak. 

WhatsApp, Android Kullanıcıları İçin Yeni Güncelleme GetirdiWhatsApp, Android Kullanıcıları İçin Yeni Güncelleme Getirdi

Sohbet silme özelliğini çoklu olarak kullanılabilir

Eğer WhatsApp uygulaması birden fazla akıllı cihazlarda kullanan kişiler arasındaysanız bir sohbeti sildiğiniz zaman diğer akıllı cihazlardan da silinmediğini fark etmiş olabilirsiniz. Esasında bu ciddi bir gizlilik sorunudur ve çoklu cihaz özellikleri ile beraber çözülmesi gerekiyordu. Fakat bu yeni sohbet silme özelliği, kendini yeni ortaya çıkardı. Geliştirme sürecinde olan özelliği yakın zaman içerisinde beta sürecine girmesi bekleniyor. Söz konusu bu özellik, yayımlandığı anda yapılması gerekenler basit; silmek istediğiniz sohbeti her zaman olduğu gibi silmeye çalışın.

Silme işlemi tüm akıllı cihazlarınız ve WhatsApp Web için geçerli olacak. Aynı zamanda cihazlarınızda bulunan fotoğraf ve video gibi öğeleri de silmek için tik işaretini işaretlemeniz yeterlidir. WhatsApp uygulamasının çok cihaz desteğinin ilerleyen süreçlerde daha fazla platform için sunulması beklenen durumlar arasındadır. Özellik herkes için kullanıma açıldığında buna benzer önemli özellikleri uygulamada görmek mümkün olabilir. Eğer bir beta kullanıcısıysanız ve özelliği fark etmediyseniz endişe etmenize gerek yoktur. Çünkü söz konusu özellik şu an için beta aşamasında bile değildir. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günler içerisinde daha detaylı bilgiler elde edilmesi bekleniyor. 

 


Whatsapp İrlanda'ya 225 milyon euroluk ceza!Whatsapp İrlanda'ya 225 milyon euroluk ceza!
WhatsApp gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kişilere ne olacak?WhatsApp gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kişilere ne olacak?
Telegram, Whatsapp ile dalga geçtiTelegram, Whatsapp ile dalga geçti

PAYLAŞ