WhatsApp Sohbet Sabitleme Özelliği Nasıl Kullanılır? - Haberler - indir.com

WhatsApp Sohbet Sabitleme Özelliği Nasıl Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-24 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp yeniliklere doymak bilmiyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıllarda Facebook tarafından satın alınan WhatsApp uygulaması o andan beri geliştirilmeye ve yenilikler kazanmaya devam etti. Son olarak geçtiğimiz aylarda Instagram'dan aşina olduğumuz hikayeli durum paylaşma özelliği gelmişti. Hakkında kısmı kaldırıldığı için bir süre eleştirilere mağruz kalan şirket daha sonra sabit hakkında kısmı ekleme özelliğini tekrar getirmişti. Bu özellikler sonrasında ise bir süredir Beta test aşamasında olan sohbet sabitleme özelliği verilen güncelleme ile tüm kullanıcılara açılmış oldu.

Bir süredir test aşamasında olan bu özellik geçtiğimiz hafta itibariyle Beta kullanıcılarına verilmişti. Beta kullanıcılarından alınan geri bildirimler sonrasında geliştirilmesi sonlanan bu özellik Android platformundaki kullanıcılara verildi. Henüz iOS WhatsApp uygulamasına bu sohbet sabitleme özelliğinin verildiğini söyleyemeyeceğiz. WhatsApp üzerinden bir sohbeti sabitlemek istediğinizde ise o sohbete basılı tutun ve sağ üst bölümde beliren ikonlar arasında raptiye işaretini göreceksiniz. Bu raptiye işaretine dokunduğunuzda sohbetinizin karşısına bir raptiye simgesi yerleşiyor ve bu sohbet artık sabitlenmiş oluyor.

WhatsApp bu sohbet sabitleme özelliğini maksimum olarak 3 kişi ve grup olarak ayarlamış durumda. Bir sohbeti sabitlediğinizde yeni mesaj gelmese bile o sohbet hep en yukarıda kalıyor ve bir başka kişiden mesaj geldiği zaman ise sabit sohbetin hemen altında yeni gelen mesaj beliriyor. Sizde WhatsApp'ın sunmuş olduğu bu sohbet sabitleme özelliğinden yararlanmak istiyorsanız Google Play Store aracılığı ile WhatsApp uygulamanızı güncellemeyi unutmayın.





PAYLAŞ