WhatsApp silinen mesajlar özelliğini test ediyor - Haberler - indir.com

WhatsApp silinen mesajlar özelliğini test ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-27 11:01:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bir süredir gizlilik sözleşmesiyle gündemden düşmeyen WhatsApp mesajlar için 24 saatlik yeni bir özelliğin testlerine başladı. WhatsApp bu özelliği kullanıcılara sunduğunda kullanıcıların mesajları 24 saat sonrasında otomatik olarak silinebilecek.

Geçtiğimiz dönemlerde kaybolan mesajlar özelliğini kullanıma sunan şirket bu sayede mesajların kullanıcı isteği doğrultusunda 7 gün sonra silinmesini sağlıyordu. Bu özelliği daha da geliştirmek istediği bilinen şirket bu yönde ilk adımı attı. Ortaya çıkan bilgilere göre WhatsApp kaybolan mesajlar özelliğinde ciddi bir iyileştirme yaparak mesajların 24 saat sonrasında silinmesini sağlayacak.

WhatsApp sözleşmesini kabul etmeyenlerin hesaplarını kısıtlayacakWhatsApp sözleşmesini kabul etmeyenlerin hesaplarını kısıtlayacak

Kaybolan mesajların süresi 24 saate iniyor

WABetaInfo'nun ortaya çıkardığı bilgilere göre, WhatsApp kaybolan mesajlar özelliği için yeni bir seçenek üzerinde çalışmaya başladı. Bu özellik, uygulama içerisinde gönderilen mesajların 24 saatte silinmesini sağlayacak. WhatsApp'ın bu özelliği hem kişisel mesajlarda, hem de grup sohbetlerinde kullanılabilecek. Şirket yeni bir güncellemeyle birlikte kaybolan mesajları etkinleştirmek ya da devre dışı bırakmak için kullanılan menüye 24 saat seçeneği ekleyecek ve bu seçenek 7 günlük seçeneğin alternatifi olacak. Bu sayede gönderdiğiniz ve size gelen mesajların karşı taraflar tarafından ne kadar görüntülenebileceğine artık siz karar verebileceksiniz.

WhatsApp Web'in heyecanla beklenen özelliği geliyor

Eğer "24 saat" seçeneğini seçerseniz, gönderdiğiniz ve aldığınız tüm mesajlar 24 sonrasında otomatik olarak kaybolacak. Ancak bu özelliğin henüz geliştirme aşamasında olduğunun altını çizmekte de fayda var. Yani özelliğin tüm kullanıcılar için ne zaman yayımlanacağı henüz kesinleşmiş değil.


WhatsApp ile Facebook Messenger birleşiyor!WhatsApp ile Facebook Messenger birleşiyor!
Pembe WhatsApp kullanıcıları dikkat!Pembe WhatsApp kullanıcıları dikkat!

PAYLAŞ