WhatsApp sesli mesajları bildirimden dinlenebilecek - Haberler - indir.com

WhatsApp sesli mesajları bildirimden dinlenebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-19 10:08:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz kullanıcılarının vazgeçilmezi olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, WABetaInfo'dan elde edilen bilgilere göre yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Şöyle ki WhatsApp uygulamasının halihazırda bulunan özelliği sayesinde bildirim sistemi ile gelen mesajları, görselleri ve çıkartmaları görmek mümkün. Yeni özellik ile beraber ise sesli mesajları da uygulamayı açmadan dinlemek mümkün olacak. 

WhatsApp, kullanıcılara uygulamayı açmadan gelen mesajları görme imkanı ön izleme özelliği sayesinde sağlıyor. Şirket şu an, yine uygulamayı açmadan sesli mesajları kullanıcıların dinlemesi adına yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Kullanıcılar nasıl ki, uygulamayı açmadan mesajları ya da gönderileri görebiliyorken sesli mesajları da aynı şekilde dinleyebilecekler. Gelişmişlik düzeyi artırılan bu yeni özelliğin ne zaman uygulamaya dahil edileceği hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor olsa da sesli mesaj geldiğinde ekranda nasıl görüneceği konusunda ekran görüntüsü mevcuttur. 

Whatsapp'da numaraların yerini QR kodlar alacakWhatsapp'da numaraların yerini QR kodlar alacak

WABetaInfo tarafından Twitter üzerinden yapılan bu ekran görüntüsü paylaşımı WhatsApp platformuna gelecek olan yeni bildirimleri gösterecek. Söz konusu bu özellik şu an için halen geliştirme aşamasında olup özelliğin iOS akıllı cihazlarda görüldüğü belirtildi. WABetaInfo, bu özellik ile beraber WhatsApp kullanıcıları mesaj olarak gelen sesli mesajları bildirim ekranında görüntüleyerek dinleyebilecekler. Yani gelen sesli mesajları dinlemek için uygulamayı açmanıza gerek yoktur. WhatsApp'ın bu yeni özelliğinin en zaman geleceğine dair kesin bir bilgi yoktur. Henüz çalışma aşamasında olan bu özelliğin kısa süre içerisinde yapılacak olan bir güncelleme ile beraber uygulamaya dahil edilmesi bekleniyor. Özelliğin gelmesi ile beraber mesajları bildirim ekranın görüntüleyebildiğiniz gibi sesli mesajları da bildirim ekranın dinleyebileceksiniz. 

WhatsApp'a yeni özellik geliyor

Sesli mesajların bildirim ekranında görünme özelliğinin ne zaman geleceğine dair kesin bir bilgi olmaması konu ile ilgi tahminler yapılmayacağının anlamına gelmiyor. WhatsApp'ın yeni özelliği hakkında bilgileri çıkaran kişi, yakın zaman içerisinde WhatsApp uygulamasına dahil edilecek olan bu özelliklerin yakın zaman içerisinde gelecek olan büyük bir güncelleme ile beraber bildirim panelinden uygulamanıza gelen gelen sesli mesajları dinleme özelliğinin geleceğini dile getiriyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda gelecek olan güncelleme ile beraber WhatsApp'ın karanlık mod özelliğine de kavuşacağı söyleniyor. 

Bildirim sistemine geri dönecek olursak WhatsApp, kendi bünyesinde bulunan çıkartmaları bildirim olarak görüntüleme özelliği de iPhone akıllı cihazlarda yayınlandı. Bu çıkartma özelliği sayesine kullanıcılar bildirim sisteminde yapılacak olan değişikliğin yanı sıra bildirimlere basılı tutarak gelen çıkartmaları da tam boyut şeklinde görebilecekler. Birbirinden farklı özellikler ile zenginleşen WhatsApp çok yakın zaman içerisinde kullanıcılara daha farklı seçenekler sunan . Halihazırda özellikleri ile zaten kullanıcıların en çok tercih ettiği platform olan WhatsApp, hem iş dünyasında hem de kişisel yaşamda kullanıcılara eşsiz bir hizmet sunuyor. Yakın zaman içerisinde gelecek olan büyük güncelleme ile beraber WhatsApp'ın bildirim panelinde çeşitli değişiklikler yapılacak ve aynı zamanda uygulamanın karanlık mod özelliğine de sahip olacak gibi gözüküyor. Şu an için kesin bir bilgi olmasa da tahminler bu yönde.

 


Migros, WhatsApp ile birleşiyorMigros, WhatsApp ile birleşiyor
WhatsApp'a gönderilen fotoğrafı düzenleme özelliği ekleniyorWhatsApp'a gönderilen fotoğrafı düzenleme özelliği ekleniyor
Whatsapp ve Telegram'dan ortak güvenlik açığı keşfedildiWhatsapp ve Telegram'dan ortak güvenlik açığı keşfedildi

PAYLAŞ