WhatsApp Sesli Görüşme Özelliğini Aktif Etti! - Haberler - indir.com

WhatsApp Sesli Görüşme Özelliğini Aktif Etti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın sesli görüşme özelliğini sunacağı uzun zamandır gündemde olan konular arasındaydı. Firma bugün bazı kullanıcıların test etmeleri amacıyla sesli görüşme özelliğini aktif etti.

Viber, Hangouts ve Skype gibi sesli görüşmeye imkan tanıyan alternatif uygulamalardan geri kalan WhatsApp, bu konu üzerindeki çalışmalarına geçen yıl başlamıştı. Geçtiğimiz ay ise AndroidWorld sitesinden Sander Tuit adlı bir yazılımcı WhatsApp sitesinde bulunan ham kodları kullanarak WhatsApp sesli arama özelliğinin ekran görüntülerini bizlerle paylaşmıştı.

WhatsApp Sesli Görüşme

Bugün itibarıyla WhatsApp, sesli arama özelliğini kısıtlı bir kullanıcı kitlesi için aktive etti. Söz konusu özellik Hindistan'daki bir kullanıcı tarafından fark edildi ve WhatsApp üzerinden yapılan görüşmenin ise sıradan bir telefon görüşmesinden farklı olmadığı belirtildi. Ayrıca sesli görüşme özelliği üzerinden seçilerek aranan kişilerin resminin arka planı kapladığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Henüz WhatsApp tarafından resmi bir açıklama yapılmadı ancak tahminlerimize göre yeni özellik yakın bir zamanda tüm kullanıcılara sunulacak. Firmanın en son yeniliği ise WhatsApp web ile kullanıcıların birbirleriyle web üzerinden mesajlaşmalarına imkan tanıması olmuştu.





PAYLAŞ