WhatsApp Sesli Aramalar Nasıl Kayıt Edilir? - Haberler - indir.com

WhatsApp Sesli Aramalar Nasıl Kayıt Edilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-27 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ta bildiğiniz üzere hem sesli hemde görüntülü görüşme özelliği bulunuyor. Bu içeriğimizde sizlere sesli görüşmeleri nasıl kayıt edebileceğinizden bahsedeceğiz. WhatsApp uygulaması yazışmaya dayalı bir uygulama olmadığından ötürü sesli görüşme özelliği sıkça kullanılan özellikleri arasında yer alıyor. Mobil hattınızda dakikanız yok ise internet paketiniz aracılığı ile WhatsApp'tan rahat bir şekilde sesli görüşme yapabilirsiniz. WhatsApp'ta yaptığınız sesli görüşmeleri kaydetmek için ise ek bir uygulamanın yardımına ihtiyacınız olacaktır.

WhatsApp Sesli Görüşmeleri Kaydetme

İlk olarak Call Recorder for Messenger adlı uygulamayı telefonunuza kurarak yaptığınız WhatsApp sesli görüşmeleri kayıt altına alabileceksiniz. Google Play Store üzerinde birçok WhatsApp görüşmesi için kayıt uygulamaları yer almakta. Ancak Call Recorder For Messenger uygulaması ile tamamen ücretsiz bir şekilde sesli görüşmelerinizi kaydedebilirsiniz. Uygulamanın özellikleri ise şu şekilde :

  • Aradığınız görüşmeler dahil gelen aramalardaki sesleride kaydedebilirsiniz.
  • Yaptığınız görüşmeleri filtreleme imkanı bu uygulamada bulunuyor.
  • Aramadaki ses kayıtlarını siz belirleyebilirsiniz ve rehberde hangi kişilerin ses kaydının yapılmasını istiyorsanız seçebilirsiniz.
  • Sesli görüşme kayıtları çok yer kaplamayacaktır.
  • Otomatik olarak görüşmeleri silme ve arşivleme özelliği yine uygulama özellikleri arasında yer alıyor.

Uygulamayı telefonunuza kurduktan sonra bir şey yapmaya gerek kalmadan WhatsApp sesli görüşmesi gerçekleştirdiğinizde otomatik olarak sesli görüşmeleriniz kayıt altına alınmaya başlayacaktır.





PAYLAŞ