WhatsApp mesajları nasıl zamanlanır? - Haberler - indir.com

WhatsApp mesajları nasıl zamanlanır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-29 18:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Facebook'un sahip olduğu WhatsApp, dünyada en yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından birisi. Uygulamanın popülerliği hemen her yerde karşımıza çıkmasını sağlarken mesaj, fotoğraf ya da video gönderme noktasında en kolay alternatiflerden birisi olarak görünüyor. Fakat istediğiniz kişiye istediğiniz zaman mesaj gönderme konusunda herhangi bir zamanlama özelliğinin olmaması, şu anda uygulamanın en büyük eksiklerinden birisi durumunda. Yeni yıl mesajları gibi ya da birisine göndermeniz gereken doğum günü mesajınız için herhangi bir zamanlama yapamazsınız. 

Whatsapp'ı daha güvenli kılan 5 önemli bilgi

WhatsApp Siber Saldırıları Yeniden BaşladıWhatsApp Siber Saldırıları Yeniden Başladı

WhatsApp ile böyle bir özelliğin sunulmaması kullanıcıların bu işlemleri yaparken farklı uygulamalardan yararlanmasını zorunlu kılıyor. Uygulamadaki bu eksik nedeniyle Google Play üzerinden şu anda pek çok farklı zamanlama uygulamasını indirmeniz mümkün. WhatsApp zamanlayıcı, Daha sonra yap ya da buna benzer pek çok uygulama indirilerek kullanılabilir durumda. Sadece mesajlar için değil fotoğraf ve video gönderme gibi farklı işlemlerde de yine zamanlama özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Üstelik ücretsiz versiyonlarda dahi zamanlama işlemini yapabilmeniz bu konuda kullanımınızı oldukça kolaylaştırıyor. Bu nedenle, bir WhatsApp mesajı zamanlamak istiyorsanız, işte sizin için kullanım kılavuzumuz.

WhatsApp mesajlarını zamanlama işlemleri nasıl yapılır?

Ön koşul:

- Herhangi bir WhatsApp zamanlayıcı uygulamasını indirin.

- Uygulamaya Ayarlar -> Erişilebilirlik -> Hizmetler bölümünden izin verin.

Bu işlemleri yaptıktan sonra WhatsApp mesajlarınızı zamanlamak adına indirmiş olduğunuz uygulamayı kolay bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. WhatsApp ile eş zamanlı olarak çalışacak olan bu uygulama sayesinde istediğiniz kişiye istediğiniz zaman mesaj atmak oldukça kolay olacaktır. Fakat kullanıcıların belirtilen ön koşulları yerine getirdiğinden kesinlikle emin olması gerekir. Aksi halde erişim izni verilmediğinden dolayı uygulama zamanında mesajı gönderemeyecektir. 

Başkasının WhatsApp Hesabına Nasıl Girilir? 


WhatsApp Web, QR kodla nasıl bu kadar hızlı gerçekeştiriliyor?WhatsApp Web, QR kodla nasıl bu kadar hızlı gerçekeştiriliyor?
WhatsApp iOS'a 3 yeni özellikle geliyorWhatsApp iOS'a 3 yeni özellikle geliyor

PAYLAŞ