WhatsApp Kullanıcıları İçin Yeni Özellik Geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp Kullanıcıları İçin Yeni Özellik Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-13 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp için yeni özellikler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise grup sohbetlerini yakından ilgilendirecek olan yeni bir güncelleme yayınlandı. WhatsApp kullanıcı deneyimini her zaman en üst seviyede tutmak için çalışma ve geliştirmelerini sürdürüyor. Şimdi ise uygulamaya yeni bir güncelleme yayınladı ve grup çağrısı özelliğini kullanıma açtı. Grup sohbetlerinde sağ üst alanda yer alacak olan çağrı ikonu sayesinde grupta yer alan kişi listesine erişebilir ve burada arama yapmak istediğiniz kişiyi seçerek bir pop up pencerede görüntüleyebilirsiniz. Söz konusu bu güncelleme öncesinde sesli aramayı başlatabilmek için kullanıcılar seçim işlemi yapmak gerekiyordu. Fakat artık gelen güncelleme ile beraber grup çağrı özelliğini kullanmak daha basit bir hal aldı.

WhatsApp Grup Çağrıları İçin Pratik Yenilik

WhatsApp Reklam Göstermeye BaşlayacakWhatsApp Reklam Göstermeye Başlayacak

Diğer yandan WhatsApp için bazı eski platformlara desteğinin sonlandırılması bekleniyor. Dünyada en yaygın bir şekilde kullanılan WhatsApp’a yeni özelliklerin gelmesinin yanı sıra bazı cihazlardan WhatsApp desteği tamamen çekilmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda şirketten gelen yeni duyuruya göre uygulamanın sorunsuz olarak çalışacağı işletim sistemi yayınlandı. Bu kapsamda minumum bu işletim sistemine sahip olan bir kullanıcı, cihazında rahat bir şekilde WhatsApp uygulamasını kullanabilecek. Bu noktada işletim sistemlerinin minumum desteklerine baktığımızda Android tarafında 4.0, iOS tarafında ise iOS 7 ve üzeri cihazlar WhatsApp’ı destekliyor olacak. Diğer yandan Windows 8.1 ve üzeri işletim sistemli cihazlarda bu uygulamayı destekleyenler arasında olacak.

Daha eski işletim sistemine sahip akıllı telefonlar ve diğer cihazlar için ise artık WhatsApp uygulaması kullanılamayacak. Bakalım yakın zamanda WhatsApp’tan kullanıcı deneyimine yönelik daha ne gibi yeni özellikler ve yenilikler gelecek göreceğiz. iOS için App Store ve Android için ise Google Play Store’dan güncellemeyi ihmal etmeyiniz.


WhatsApp'a Ardışık Sesli Mesajlar Özelliği GeliyorWhatsApp'a Ardışık Sesli Mesajlar Özelliği Geliyor
Whatsapp'ta sesli mesaj özelliğini kullananlara yeni haber!Whatsapp'ta sesli mesaj özelliğini kullananlara yeni haber!
Whatsapp uzun bir süre sonra, Android tabletlere açıldıWhatsapp uzun bir süre sonra, Android tabletlere açıldı

PAYLAŞ