WhatsApp karanlık mod renk seçeneği kazanacak - Haberler - indir.com

WhatsApp karanlık mod renk seçeneği kazanacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-17 18:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Günümüzün en çok kullanılan mesajlaşma uygulamaların arasında yer alan WhatsApp, karanlık mod için yeni bir özelliği kullanıma almak için çalışmalara hızla devam ediyor. Daha önce kullanıcılar tarafından uzun süre beklenen bu karanlık mod, renk seçeneği çalışma içerisinde. Daha önceden de uygulamanın iOS cihazlar üzerinde yeni bir özelliğe daha kavuşacağı belli olan durumlar arasındadır. Her cihaz için çalışmalarını hızla devam ettiren uygulama, halihazırda yüzlerce milyon cihaz içerisinde kullanılıyor. Bu da uygulamanın, bu alanda rakiplerine göre daha önde olmasını sağlıyor. 

WhatsApp karanlık mod renk seçeneği kazanacak

Hem Android hem de iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihaz kullanıcıları için karanlık mod özelliği kullanılmaya devam ediyor. Uygulama üzerinden mesajlaşma sırasında göz sağlığını korumak ve cihazın pil tasarrufunu sağlamak amacıyla getirilen bu özellik için yenilik WhatsApp Beta'da ortaya çıktı. Kullanıcıların karanlık modu aktif ettikten sonra farklı renk seçeneğine sahip olabildiği de keşfedildi. Karanlık moda alternatif olarak gelen yeni renkler, halihazırda bulunan renklere çok benziyor. Fakat bu rengin biraz daha koyu hale getirildiğini görmek mümkündür. 

Google WhatsApp kullanıcılarının kişisel verileri için risk oluşturuyorGoogle WhatsApp kullanıcılarının kişisel verileri için risk oluşturuyor

Halhazırda WhatsApp karanlık mod özelliğinde koyu yeşil renk gönderilen mesajlar için ve koyu gri renk helen mesajlar için kullanılıyor. Yeni özellikte gelen mesaj renginin aynı olduğu, gönderilen mesaj renginin biraz daha açık yeşil olduğu görülüyor. WhatsApp için hazırlanan bu özelliğin hala geliştirme aşamasında olduğunu ve kararlı sürümle kullanıcılarla ulaşmasına zaman olduğunu da belirtmekte fayda vardır. WhatsApp uygulamasının bu test amaçlı yapmış olabileceği ve farklı renk seçeneklerini de kullanıcılara getirebileceği düşünülüyor. Bu farklı renk seçebilme özelliği henüz kesinlik kazanmasa da kullanıcılar tarafından beğenilebilir. WhatsApp uygulamasına getirilecek olan bu yeni karanlık mod alternatifi yeni renkler özelliği kullanıcılar tarafından beğeni kazanacak gibi gözüküyor. 


WhatsApp mesaj aramalarını kolaylaştıracak yeni bir özelliği test etmeye başladıWhatsApp mesaj aramalarını kolaylaştıracak yeni bir özelliği test etmeye başladı
WhatsApp iPhone özellikleri gelişiyorWhatsApp iPhone özellikleri gelişiyor
WhatsApp kullanıcıları artık birbirlerine para kazandıracakWhatsApp kullanıcıları artık birbirlerine para kazandıracak

PAYLAŞ