WhatsApp karanlık mod nasıl açılır? - Haberler - indir.com

WhatsApp karanlık mod nasıl açılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-14 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google’ın Android ekosisteminde Android 10 ile ve iOS cephesinde ise iOS 13 ile beraber artık standart bir hale gelen karanlık mod desteğinin çeşitli uygulamalara geldiğini görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise uzun süredir beklenen WhatsApp karanlık mod özelliği nihayet tüm kullanıcılar için kullanıma sunuldu. Popüler sosyal medya uygulaması Instagram’ın bu özelliği kavuşmasından sonra WhatsApp için beklentiler biraz daha artmıştı. Beta programı dahilinde kullanıcılar bir süredir popüler mesajlaşma servisi WhatsApp’ta karanlık mod özelliğini kullanıyorlardı. Şimdi ise artık nihai sürüm karanlık mod özelliğine kavuşmuş oldu.

WhatsApp’a karanlık mod özelliği geldi

WhatsApp sonunda WhatsApp sonunda "Gece Modu" desteğine kavuştu!

Beta sürecinin sonlanması ile beraber kullanıcıların kullanmaya başladığı yeni karanlık modu ile özellikle gece mesajlaşmalarında göz yorgunluğunu azaltmak için tercih edebilirsiniz. Diğer yandan karanlık mod OLED ekranlı akıllı telefonlarda pil tasarrufu da sağlayacaktır. App Store’un güncellemeler bölümünde güncelleme gözükmüyor ise, WhatsApp uygulama sayfasına erişerek direkt bir şekilde güncelle butonunu görebilirsiniz. Güncelleme hem Android hem de iOS için yayınlanırken, herkes tarafından uygulama mağazasında gözükmesi biraz zaman alabilir.

WhatsApp karanlık mod nasıl aktif edilir?

Android cihazlarda güncelleme sonrasında WhatsApp ayarlarına girerek, Sohbetler bölümünden Tema seçeneği kısmında “Koyu” bölümüne tıklamanız gerekiyor. iOS 13 sistemli iPhone cihazlarda ise telefonu Ayarlar > Ekran ve Parlaklık bölümünden “Koyu” temaya aldığınız zaman WhatsApp uygulaması da otomatik olarak karanlık moda bürünecektir. Karanlık modu hem pil tasarrufu hem de göz yorgunluğu için tercih edebilirsiniz.


Facebook Messenger yenilikleri WhatsApp'ı aratmayacak!Facebook Messenger yenilikleri WhatsApp'ı aratmayacak!
WhatsApp yedekleri artık şifreyle korunabilecek!WhatsApp yedekleri artık şifreyle korunabilecek!

PAYLAŞ