Whatsapp, iPhone için yeni güncelleme aldı - Haberler - indir.com

Whatsapp, iPhone için yeni güncelleme aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-11 14:03:02
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp’ın, iOS kullanıcıları için getirdiği yeni yılın ilk güncellemesi yayınlandı.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp, kullanıcılarına yepyeni özellikler sunmaya devam ediyor. 2018 yılı içerisinde, Whatsapp için birçok kez güncelleme gelmişti. Bu güncellemeler hem yenilik olarak hem de kullanıcıların uygulamayı kullanımını kolaylaştırmak amacıyla geliştiriliyor. Dünya genelinde en çok kullanıcıya sahip olan mesajlaşma uygulaması olarak, Whatsapp kullanıcılarına en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Uygulamanın, bu yıl içerisinde de kullanıcılarına yenilikler sunması bekleniyor. Öyle ki Whatsapp, 2019’un ilk güncellemesini kısa bir süre önce yayınladı. Fakat bu güncelleme şimdilik sadece iOS platformu kullanıcılarına özel olarak geldi.

Başkasının WhatsApp Hesabına Nasıl Girilir?

Whatsapp gelen güncelleme ile iOS platformuna yenilikler getirdi

Bilindiği üzere Whatsapp birkaç yıl önce Facebook tarafından satın alınmıştı. Facebook Whatsapp’ı bünyesine kattığından beri, whatsapp’a ardı arkası kesilmeyen güncellemeler geldi ve uygulama baştan aşağı yenilendi. Geçtiğimiz yıl birçok yenilik alan Whatsapp, 2019 yılının ilk güncellemesini de kısa bir süre önce duyurdu. Bu yılın ilk güncellemesi, şimdilik sadece iOS platformu kullanıcıları için yayınlandı.

2.19.10 güncellemesi ile Whatsapp iOS’a gelen yenilikler

Kısa bir süre önce Whatsapp’a iOS platformu için gelen 2.19.10 güncellemesi, beraberinde yenilikleri de getirdi. Bu yeniliklerden söz etmek gerekirse; 2.19.10 güncellemesi ile birlikte, Whatsapp iMessage‘a rakip olabilir. Whatsapp bir süre önce Sticker özelliğini kullanıma sunmuştu. Şimdi gelen güncelleme ile birlikte, whatsapp üzerinde fotoğraf veya video düzenlerken sticker da ekleyebileceksiniz. Bunun için düzenleme yaparken gülen yüz simgesine dokunabilirsiniz. Bir diğer önemli yenilik, gruplara gelen mesajları özel olarak yanıtlama oldu. Başka bir yenilik, durumların ön izlemesi olarak karşımıza çıkıyor. Birinin durumunun ön izlemesi için yapmanız gereken, 3D dokunuşu yapmak. Yayınlanan güncellemeyi henüz almadıysanız, App Store>Güncellemeler bölümünden manuel olarak güncelleme yapabilirsiniz.





PAYLAŞ