WhatsApp iOS'a 3 yeni özellikle geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp iOS'a 3 yeni özellikle geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-14 13:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

WhatsApp için iOS kullanıcılarına yönelik 3 yeni özellik kullanıma sunuldu. İşte yeni güncelleme ile iOS versiyona gelen yeni yetenekler.

İşletim sistemlerine göre farklı özellikler sunabilen uygulamalar, güncellemeleri aynı anda sunmadığından dolayı farklı işletim sistemlerinde farklı uygulamalar kullanmak durumunda kalabiliyor. WhatsApp’ın iOS için geliştirdiği yeni özellikler, 13 Ocak 2019 tarihi itibari ile resmen kullanıma sunuldu. App Store’de güncelleme olarak kullanıcılara gelen 3 yenilik, WhatsApp’ı çok daha farklı kılıyor. 

WhatsApp Siber Saldırıları Yeniden BaşladıWhatsApp Siber Saldırıları Yeniden Başladı

WhatsApp Çıkartmalar Android ve iOS İçin Geldi 

WhatsApp iOS’ta neler değişti?

2019 yılının WhatsApp adına ilk güncellemesi olan yeni güncelleme ile WhatsApp uygulaması 2.19.11 sürümüne yükseltildi. Yeni güncelleme ile 3 yenilik olarak sunulan özellikler ise özel çıkartma desteği, durumlar 3D Touch desteği ve grup sohbetlerine atılan mesajlara özel olarak yanıtlama oldu.

Mesajları özel olarak cevaplama fonksiyonu

WhatsApp için geliştirilen yeni özellik, kullanıcılara özel olarak cevap gönderme imkanı sunuyor. Grup sohbetlerini çok daha farklı hale getiren bu özellik, üstelik kolay bir kullanıma sahip. Kişilere özel olarak yanıt vermek istediğinizde ilgili mesajın üzerine dokunarak özel olarak cevapla demeniz yeterli.

Fotoğraf ve videolara yeni çıkartmalarla zenginleşti

Fotoğraf ve videolar için sıklıkla kullanılan çıkartmalara çok farklı bir yenilik geldi. Öyle ki WhatsApp Sticker desteğini sunmaya başlayan WhatsApp, böylece yeni bir dönemi de başlatmış oldu.

Durumlara 3D Touch desteği geldi

Son yenilik ise durumlar bölümü için geliştirilen 3D Touch desteği oldu. Bu sayede durumlara tıklamadan ön izleme yapma imkanı elde edecek kullanıcılar, durumlar bölümünde çok daha fazla yetki kazanmış durumda.

İlgili özellikler için Android cephesinde ise henüz bir hareketlilik bulunmuyor.  Fakat önümüzdeki günlerde güncellemelerin sunulması bekleniyor. 

Whatsapp yedekleri Google Drive'da kota yemeyecek! 




WhatsApp'taki Muddy Water, tekrar ortaya çıktıWhatsApp'taki Muddy Water, tekrar ortaya çıktı
Whatsapp, birçok telefona desteğini kestiWhatsapp, birçok telefona desteğini kesti
WhatsApp Web, QR kodla nasıl bu kadar hızlı gerçekeştiriliyor?WhatsApp Web, QR kodla nasıl bu kadar hızlı gerçekeştiriliyor?

WhatsApp sesli arama özelliği videosu


PAYLAŞ