WhatsApp iOS kullanıcılarını sevindiren özellik - Haberler - indir.com

WhatsApp iOS kullanıcılarını sevindiren özellik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-30 14:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp için yenilikler sunulmaya devam ediyor. Şimdi ise WhatsApp, iPhone kullanıcıları için oldukça faydalı bir özellik getiriliyor. Kullanıcı deneyimini önemseyen şirket bu noktada yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Sunulan en yeni özelliğe göre sessize alınan sohbetleri tamamen görünmez bir hale getirebileceksiniz. WhatsApp’ta normalde sessize alınan bir bildirimi uygulama simgesinde “okunmamış mesaj var” bildirimiyle görmeye devam ediyordunuz. Ancak iOS tarafına gelen güncelleme ile beraber bu durum ortadan kalkıyor. Şirket direkt olarak “Artık sessize alınan sohbetlerde yeni mesaj aldığınız zaman uygulama simgesinde bildirim gözükmeyecek” şeklinde durumu açıklıyor.

WhatsApp iOS İçin Yeni Özellik Yolda

Bu yeni özelliğin kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmesi bekleniyor. Ayrıca bir başka özellikte iOS için getirilirken, bu özellik ise “Yeni hizalama yönergeleri medyaları düzenlerken çıkartmaları, emoji’leri ve diğer içerikleri yerleştirmenizi kolaylaştırıyor.” Olarak açıklanıyor. En çok beklenen WhatsApp özellikleri arasında yer alan kaybolan mesajlar atılabileceği ifade ediliyor. Bu noktada ise kendisini 5 saniye veya 1 saat sonra otomatik olarka silebilen mesajlar atılabilecek. Şuan için sadece grup sohbetlerde geçerli olacak bu özelliğin daha sonra 1 dakika veya 10 dakika gibi ek zaman seçeneklerinin de eklenmesi düşünülüyor.

Bu söz konusu mesaj kaybolma özelliğinin ise ilk etapta Android cephesine gelmesi bekleniyor. WhatsApp’ın tüm bu yeni özelliklerini yakın zamanda deneyimlememiz bekleniyor.





PAYLAŞ