WhatsApp iOS İçin Karanlık Tema Geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp iOS İçin Karanlık Tema Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-23 11:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler mesajlaşma servisi WhatsApp için büyük yenilikleri içerdiği söylenen güncellemenin yakında sunulması bekleniyor. iOS uygulamasını güncellemeyen WhatsApp için yeni özellikler sunulurken, diğer yandan ilerleyen dönemlerde gelmesi beklenen bazı özellik ipuçları da ortaya çıkıyor. WhatsApp iOS için 2.18.100 sürümüne güncellenen WhatsApp için bazı yenilikler sunuldu. Yeni sürüm ile beraber WhatsApp uygulaması iOS 12 işletim sistemi ile uyumlu hale getirilirken, diğer yandan yeni modeller olan iPhone XS, XS Max ve iPhone XR cihazları ile uyumlu getirilmiş durumda. Diğer yandan sohbet penceresi üzerinde artık baloncuğa basılı tuttuğunuz zaman gelecek olan hızlı menü arayüzü yenilenmiş olacak.

WhatsApp Karanlık Mod Yenilikleri

Güncelleme ile beraber geliştirilen bir başka kısım ise durumlar yanıt seçeneği oluyor. Kullanıcılar artık yeni güncellemeyle beraber sohbet penceresinde gönderebilecekleri tüm ek galeri veya anlık fotoğraf çekimi gibi seçenekleri durum yanıtlama ekranında da kullanabilecekler. Gelen Bildirim Uzantıları yeniliği sayesinde bir sohbetten gelen video, gif veya resim içerikleri bildirim ekranı üzerinden gözükebilecek. Ayrıca gelen videolar yine bildirim ekranı üzerinden oynatılabilme özelliğine sahip olacak. iOS kullanıcılarına sunulacak bir başka özellik ise çoklu sesli mesaj oynatma olacak. Üst üste gönderilen sesli mesajlar toplu bir halde otomatik olarak oynatılabilecek.

En çok beklenilen WhatsApp karanlık tema özelliğinin ise henüz test edilmeye başlandığı biliniyor. Henüz geliştirilme aşamasında olan karanlık mod özelliği sayesinde WhatsApp’ın genel tüm menü ve sayfa ekranlarının koyu bir temaya bürünmesi bekleniyor. Özellikle son zamanlarda Twitter ve YouTube gibi sosyal medya sitelerinde popüler olarak kullanılan karanlık mod yakın zamanda WhatsApp’da sunulabilir. Tüm bu özelliklerin ilk olarak iOS kullanıcılarına daha sonra ise tüm Android platformunda verilmesi bekleniyor.  Bakalım karanlık mod ne kadar işlevsel bir özellik olacak göreceğiz.  





PAYLAŞ