WhatsApp İle Canlı Konum Paylaşımı Yapma İşlemleri Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

WhatsApp İle Canlı Konum Paylaşımı Yapma İşlemleri Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-23 17:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp ilk günden bugüne kadar birbirinden farklı özellikler ile gelişim gösterdi ve kullanıcıların kullanımlarını da zenginleştirmiştir. Neredeyse vazgeçilmezimiz olan WhatsApp mobil uygulaması gerek web'de gerek mobilde kullanılarak kullanıcıların birbiri ile iletişim kurmasını sağlıyor. Uygulama üzerinden sunulan ve de çok sevilen konum paylaşma özelliğine bir yenisi daha eklendi. Şöyle ki sabit konum paylaşılırken aynı zamanda artık canlı konumda paylaşabiliyorsunuz. Bu özellik, bulunduğunuz konumu gerçek zamanlı bir şekilde arkadaşlarınız ile paylaşmak ve güvenliğiniz için tercih edebileceğiniz seçenekler sunuyor. WhatsApp uygulaması üzerinden canlı konum paylaşma özelliğini kullanarak gerçek zamanlı olarak konumunuzu arkadaşınıza gönderebilirsiniz. 

Sohbet uygulaması WhatsApp üzerinden konumunuzu gerçek zamanlı olarak izlemesini istediğiniz herhangi bir arkadaşınıza hareket halindeyken konumunuzu gönderecek ve gideceğiniz güzergah boyunca arkadaşınızın sizi takip etmesini sağlayacaksınız. Gerçek zamanlı olarak konum göndermek için Konum butonuna tıklayarak işlemlerinize devam edin. Daha sonra karşınıza çıkan pencereden Mevcut Konumu Paylaş seçeneğine tıklayın ve sonraki adımda ise Devam butonuna basmanız gerekiyor. Konum gönderme işlemlerini sadece bir kaç adım ile gerçekleştirecek ve ardından arkadaşlarınızla çok daha kolay bir şekilde buluşacaksınız. 

WhatsApp Üzerinden Gönderilen Mesajları Geri Alma İşlemi Nasıl Yapılır?WhatsApp Üzerinden Gönderilen Mesajları Geri Alma İşlemi Nasıl Yapılır?

Konumun belirli bir süreliğine izlenmesini isteyebilirsiniz. Bunun içinse, Devam seçeneğine bastığınızda karşınıza çıkan 15 dakika, 1 saat ya da iki saat seçenekleri arasından tercihlerinizi yapabilirsiniz. Konumu paylaşırken yorum da eklemek için Yorum seçeneğine tıklayın ve konumunuzu paylaşırken aynı zamanda belirli bir yorumda iletebilirsiniz. Sadece bu adımları takip ederek canlı olarak konumunuzu paylaşmış olursunuz. Konumu göndermiş olduğunuz kişi gönderdiğiniz bu bağlantıya tıklayarak nerede olduğunuzu anlık olarak takip edebilir. Konum paylaşırken belirli bir süreliğine paylaştığınızda bu süre dolmadan konum paylaşma seçeneğini kapatmak için mesajın alt kısmında yer alan Paylaşmayı Durdur seçeneğine tıklayabilirsiniz. Bu işlemden sonra karşı taraftaki kişi konumunuza erişim sağlayamayacaktır. Kullandığımız uygulamalar çeşitli kişiselleştirmeler yapmamıza imkan veriyor. Bunları değerlendirerek çok daha kullanışlı ve güvenli bir akıllı cihaz elde etmemiz mümkündür. 

Konum paylaşımı yapmak yol tarifi yapmaktan çok daha kolay olup daha güvenli bir sistem sunmaktadır. Bu sebeple nerede olduğunuzu arkadaşlarınıza bildirmek için anında WhatsApp'tan konum paylaşımı yapabilirsiniz. WharsApp uygulamasında yer alan canlı konum paylaşma özelliği bir çok konuda ve alanda işinize yarayacak zengin içeriklerden biridir. Arkadaşlarınıza ya da ailenize nerede olduğunuzu bildirmek adına canlı konum paylaş özelliğinden faydalanabilirsiniz. WhatsApp uygulamasını kendi tercihleriniz doğrultusunda geliştirmek adına size bu yöntemleri deneyerek kullanımınızı zenginleştirin. Gelişmiş düzeyde seçenekleri ve birbirinden farklı imkanları ile kullanıcılara kusursuz bir kullanım sunan WhatsApp, şuan için neredeyse vazgeçilmez uygulamalar arasındadır. Canlı konum paylaşma özelliği WhatsApp uygulamasına, konum paylaşma özelliğinden sonra gelmiştir. WhatsApp uygulaması üzerinden bulunduğunuz konumu hareket halinden dahi gönderebilir ve arkadaşlarınızın sizin yanınıza gelmesini sağlayacaksınız. Kullanımınızı zenginleştirmek adına size WhatsApp uygulamasının sunduğu seçenekleri değerlendirmeli be kendi tercihleriniz doğrultusunda daha da zengin bir şekilde kullanmalısınız. 

 


WhatsApp Hesabını Tamamen Silme İşlemleri Nasıl Yapılır?WhatsApp Hesabını Tamamen Silme İşlemleri Nasıl Yapılır?
WhatsApp'ta Açık Bulan Genç 5 Bin Dolar Ödül AldıWhatsApp'ta Açık Bulan Genç 5 Bin Dolar Ödül Aldı
WhatsApp'ı Kötü Amaçla Kullananlara Kötü HaberWhatsApp'ı Kötü Amaçla Kullananlara Kötü Haber

PAYLAŞ