WhatsApp için yeni özellik: Çıkartma oluşturma aracı - Haberler - indir.com

WhatsApp için yeni özellik: Çıkartma oluşturma aracı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-17 15:30:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, çıkartmalar özelliğini geliştirmek için yeni bir özellik getiriyor. 

WhatsApp uygulamasında çıkartmalar eklendiğinden bu yana çıkartma oluşturmak biraz zahmetlidir. Eğer kendinize özel bir çıkartma oluşturmak isterseniz üçüncü parti bir uygulamadan yararlanmak zorundasınız. Kullanıcıların sık sık rahatsız olduğu bu durum, yeni özellik ile beraber çözüme kavuşuyor. 

Whatsapp son görülme gizlemeye yeni bir özellik eklemeyi planlıyorWhatsapp son görülme gizlemeye yeni bir özellik eklemeyi planlıyor

WhatsApp, resimleri çıkartma şeklinde göndermeyi sağlayacak

WhatsApp Web'in masaüstü sürümüne yönelik geliştirilen bu özellik, galeriden seçmiş olduğunuz fotoğrafı çıkartma olarak gönderme seçeneğini kullanıcılara sunacak. Aynı zamanda seçtiğiniz herhangi bir fotoğrafı istediğiniz gibi düzenleyebilir, hatta hazırladığınız fotoğrafı, çıkartma olarak kaydedip daha sonra tekrar tekrar gönderebilirsiniz. Bu da esasında sohbet ekranı içerisinde bir çıkartma oluşturma aracını kullanıcılara sunmuş oluyor. Şu an için beta aşamasında dahi olmayan söz konusu bu özelliğin bir sonraki beta güncellemesiyle test aşamasına geçmiş olması bekleniyor. 

WhatsApp uygulamasının iOS ve Android sürümleri için de aynı özellik şu an için geliştirilme aşamasındadır. Fakat masaüstü platformları ile aralarında ne bir zaman farklı olacağı şu an için bilinen bir durum değildir. İki özellik her ne kadar aynı olarak görülse de birbirinden farklı şekilde geliştirme süreçlerine sahipler. Söz konusu bu özelliği şu an için denemek pek de mümkün olmasa da ilerleyen dönemlerde ilk deneyen kişiler arasında yer almak için WhatsApp beta programına kayı olabilirsiniz. Şu an için tam kararlılığa ulaşmamış olan WhatsApp özellikleri, beta programında gönüllü kullanıcılar için erkenden sunuluyor. 

 


Whatsapp'ta gerçekten uçtan uca şifreleme var mı?Whatsapp'ta gerçekten uçtan uca şifreleme var mı?
Whatsapp sohbet silme özelliğini geliştirmeyi planlıyorWhatsapp sohbet silme özelliğini geliştirmeyi planlıyor
WhatsApp Sesli Mesajları Metne DönüştürecekWhatsApp Sesli Mesajları Metne Dönüştürecek

PAYLAŞ