WhatsApp İçin Karanlık Mod Kaldırıldı - Haberler - indir.com

WhatsApp İçin Karanlık Mod Kaldırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-03 15:02:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp’ın bir süredir karanlık bir mod üzerinde çalıştığı biliniyor. Buna yönelik kullanıcıların en beklediği özelliklerden birisi karanlık mod, hiçbir açıklama yapılmadan Android uygulamasından kaldırıldı.

Henüz geliştirilme aşamasında olan bu özelliğin özellikle gece kullanımlarında gözler için bir faydası bulunuyor. Ancak bu özelliğin Android geliştirici beta uygulamasından kaldırıldığı tespit edildi. Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp için yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Sürekli güncellenen uygulama diri tutularak kullanıcılara yeni özellikler sunuluyor. Bunlardan birisi olan Karanlık Mod özelliği ise bu sefer gelmek yerine WhatsApp’tan kaldırıldı.

WhatsApp'a Parmak İzi Kilidi Nasıl Koyulur?WhatsApp'a Parmak İzi Kilidi Nasıl Koyulur?

WhatsApp İçin Karanlık Mod Kaldırıldı

Daha öncesinde ortaya da çıkan bazı ekran görüntülerine göre WhatsApp’ın bir karanlık mod üzerinde geliştirmeler yaptığını aktarmıştı. Kullanıcıların büyük bir merakla beklediği bu modun yakın zamanda yayınlanması bekleniyordu. Ancak beklenen olmadı ve WABetaInfo tarafından yapılan yeni paylaşımlara göre WhatsApp karanlık mod özelliği Android uygulaması için kaldırıldı. Bir süre önce ekran görüntülerinde gözüken bu karanlık modu yayınlanan 2.19.123 güncellemesi ile beraber Android cephesinden tamamen kaldırıldı.

WhatsApp’ın bu beklenen özelliği için neden böyle bir hamle gerçekleştirdiği bilinmiyor. Ancak bir yapılan hata ile de kaldırılma ihtimali bulunuyor. Karanlık mod daha çok OLED ekranlı akıllı telefonlar için bir avantaj haline gelirken, bu noktada şirketin bu mod üzerinde bir hata tespit ettiği düşünülüyor. Modun geri gelip gelmeyeceğini 2.19.124 güncellemesi ile beraber göreceğiz.



PAYLAŞ