WhatsApp için çoklu cihaz desteği yolda - Haberler - indir.com

WhatsApp için çoklu cihaz desteği yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-07 19:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en çok kullanılan sohbet uygulamalarından biri olan WhatsApp, bir süredir yeni özelliği ile adından söz ettiriyor. WhatsApp, şimdi de söz konusu bu beklenen özellik için sinyal verdi. WhatsApp çoklu cihaz desteği sunmak adına çeşitli özellikleri test ediyor. WABetalnfo tarafından keşfedilen bu özellik ilk olarak WhatsApp Web için deneniyor.

WhatsApp çoklu cihaz desteğinin ne zaman sunulacağı belli değildir

Söz konusu bu özelliğin Android 2.21.1.1 için WhatsApp beta sürümünde göründüğü belirtiliyor. Özellik, henüz gelmiş olmasa da beta test aşamasında olduğunu söylemek mümkündür. Android 2.21.1.1 için WhatsApp beta, 2021 için ilk güncellemesi de oluyor ve bu özelliğin yanı sıra yeni hizmet şartları da kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 

WhatsApp sohbetleri nasıl yedeklenir?WhatsApp sohbetleri nasıl yedeklenir?

WhatsApp  Web kullanmak için akıllı cep telefonunuzdan uygulamayı açıp kare kodu taratmanız gerekiyor. Telefon ile aynı anda kullanmadığınız uygulama için bu yeni özellikle beraber birden fazla cihazda kullanılma imkanı sunuyor. Aynı zamanda cep telefonunuzun internet bağlantısı koptuğunda WhatsApp Web'teki bağlantı da kopuyor, mesaj ekranı da kayboluyor. Yeni özellik ile beraber bunun da önüne geçiliyor ve ana cihazda aktif bir internet bağlantısı gerekmeden WhatsApp hesabınızı sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. 

WhatsApp için hazırlanan bu özellik şu an için mevcut olmasa da beta kullanıcıları için yakın zaman sonra gelmesi bekleniyor. WhatsApp , herkese açık bir WhatsApp Web beta sunmaya hazır olduğunda, WhatsApp Web/ Masaüstü atarlarında (Android için WhatsApp'ta) kullanıcıların karşısına çıkacak. İlk aşamada geliştirme etabında olduğu için çoklu cihaz desteği ile beraber bazı özellikler, örneğin sohbetleri ve mesajları sessize almayı ya da arşivlemeyi ve silme gibi işlemlerde kullanılmayabilir. Yakın zaman içerisinde sunulacak olan bu özellik hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup özelliğin yakın zaman içerisinde kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. 

 


WhatsApp'a gelen 10 yeni özellikWhatsApp'a gelen 10 yeni özellik
Apple yeni iMessage güncellemesiyle WhatsApp'la rekabet edecekApple yeni iMessage güncellemesiyle WhatsApp'la rekabet edecek
WhatsApp yılbaşında kullanıcı rekor kırdıWhatsApp yılbaşında kullanıcı rekor kırdı

PAYLAŞ