WhatsApp Hesabını Tamamen Silme İşlemleri Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

WhatsApp Hesabını Tamamen Silme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-11 23:12:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Dünyanın en çok kullanılan sohbet uygulaması olarak uzun yıllardır hayatımızda olan WhatsApp uygulaması her geçen gün kullanım alanını artırarak yayılmaya devam ediyor. Fakat buna rağmen artık WhatsApp uygulamasından sıkılmış olabilirsiniz. Bu durum karşısında da WhatsApp uygulamasını tamamen akıllı cihazınızdan silmek isteyebilirsiniz. Her geçen gün daha fazla kullanıcı tarafından tercih edilen WhatsApp uygulamasını artık kullanmak istemediğiniz taktirde akıllı cihazınızdan tamamen silmekte fayda vardır. Çünkü akıllı cihazınızda durduğu sürece, akıllı cihazınızın saklama alanında yer kaplayacaktır. WhatsApp hesabını silmek istediğiniz taktirde, bunu nasıl yapacağınız hakkında bilginiz yoksa yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

WhatsApp uygulamasını nasıl sileceğiniz konusunda bilgi edinmek için saatlerce araştırma yapmanıza ya da yanlış işlemler ile zarar görmek istemezseniz yazımızdan faydalanarak akıllı cihazınızdan WhatsApp uygulamasını tamamen silebilirsiniz. Ne kadar her geçen gün kullanım alanı genişliyor olsa da uygulamayı silmek için sebebiniz olabilir. Bu gibi durumlarda da kendinize bir rehber arıyor olacaksınız. WhatsApp hesap silme işlemlerini yaptığınız taktirde uygulamanızda bulunan tüm kişisel bilgileriniz de tamamen silinecek. Bunu bilerek işlemleri yapmanızda fayda vardır. Akıllı cihazınızı zenginleştirmek ve akıllı cihazınızda uygulamaların akıbetine karar vermek adına sizde uygulamaları kullanım alanlarına dikkat etmeniz gerekiyor. WhatsApp hesabınızı tamamen akıllı cihazınızdan sildiğiniz taktirde tüm bilgileriniz gittiği gibi aynı zamanda arkadaşlarınızın kişi listesinde de görünmeyecek ve dahil olduğunuz tüm sohbet gruplarından da ayrılmış olacaksınız. Hesap silme işlemlerine başlamadan önce bu işlemler hakkında da bilgi verdiğimize göre hesap silme işlemine geçiş yapabiliriz. 

WhatsApp Sesli Mesajlar İçin Yeni ÖzellikWhatsApp Sesli Mesajlar İçin Yeni Özellik

Hesabınızı silmek için ilk olarak WhatsApp uygulamasına girin ve uygulamanın Ayarlar bölümüne girin. Karşınıza çıkan sayfadan Hesap sekmesine geçiş yapın. Burada karşınıza çıktığı gibi Hesap Silme butonu direk olarak karşınıza çıkacak. Hesabınızı silmek istediğinize eminseniz işlemlerinize devam edebilirsiniz. Son adım olarak ise WhatsApp tarafından yapılacak olan uyarıları dikkate alarak işlemlerinize devam edin. Telefon numaranızı tekrar girdikten sonra Hesap Sil seçeneğine dokunun ve hesap silme işlemlerini tamamlamak adına işlemlere devam edin. Silme işlemini tamamladığınız taktirde arkadaşlarınız WhatsApp üzerinden artık size ulaşamayacaklar.

Dünyanın en popüler sohbet uygulaması WhatsApp uygulamasını kullanmak istemeyen birçok kullanıcının yapmış olduğu en büyük hatalardan biri de elbette ki uygulamayı silmek için ilk olarak WhatsApp uygulamasını mobilden silmek oluyor. Fakat bu hiç de doğru bir adım değildir. WhatsApp uygulamasını mobil cihazınızdan sildiğiniz, hesabınızı silmiş olmuyorsunuz. Hesabınız olduğu yerde duruyor. WhatsApp uygulaması ile ilişkinizi tamamen silmek için yukarıdaki adımları takip ettikten sonra mobilden silme işlemini gerçekleştirmeni gerekecek. Zaman zaman kullandığımız uygulamalardan sıkılmış olabiliriz ya da artık ihtiyaçlarınızı karşılamıyor olabilir. Bu gibi durumlarda uygulamayı sadece mobil cihazınızdan silmek yerine tamamen silme işlemlerini yapmanız gerekiyor. Aksi halde uygulamanın içerikleri akıllı cihazınızda bulunmaya devam edecek. Bunu yapmamak için ilk olarak uygulama içerisinden hesap silme işlemini yapın daha sonra ise uygulamayı mobilden silin. WhatsApp uygulamasını tamamen silmek işte bu kadar kolaydır. 

 


Apple, Google, WhatsApp Gibi Şirketler Sohbetleri Gizli Tutmak İçin SavaşıyorApple, Google, WhatsApp Gibi Şirketler Sohbetleri Gizli Tutmak İçin Savaşıyor
WhatsApp Üzerinden Gönderilen Mesajları Geri Alma İşlemi Nasıl Yapılır?WhatsApp Üzerinden Gönderilen Mesajları Geri Alma İşlemi Nasıl Yapılır?

PAYLAŞ