WhatsApp Hesabı Kapatma ve Kalıcı Olarak Silme İşlemleri - Haberler - indir.com

WhatsApp Hesabı Kapatma ve Kalıcı Olarak Silme İşlemleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-27 10:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

En popüler mesajlaşma servislerinin başında gelen WhatsApp’ı kullanabilmek için hesap oluşturmak gerekiyor. Ancak kullanıcılar WhatsApp’ı kullanmayı bıraktıklarında sadece uygulamayı silerek WhatsApp’ı bırakmış olmuyorlar. Bu noktada WhatsApp hesabınızı tamamen silmek ve hesabınızı kaldırmak gerekiyor. Peki WhatsApp hesabı tamamen nasıl kapatılır ve hesap tamamen nasıl silinir diyorsanız, bu rehber içeriğimizde sizlere anlatacağız. WhatsApp hesabınızı sildiğiniz zaman tüm içeriklerin silineceğinden ve tıpkı Facebook gibi geri aynı bilgiler ile geri dönülemeyeceğini hatırlatalım. Bu noktada yanlışlıkla dahi hesabınızı silerseniz bir daha aynı hesaba geri dönüş sağlayamazsınız.

WhatsApp hesabınızı sildiğiniz zaman tüm sohbetleriniz ve bilgileriniz silinmiş olacaktır. Ancak sohbetler karşı tarafta kalmaya devam edecektir. Sizin yaptığınız konuşmalar o kişinin de cihazından silinmeyecektir. Ancak dahil olduğunuz tüm gruplar silinecek ve WhatsApp geçmişiniz tamamen ortadan kalkacaktır. Gelin şimdi WhatsApp hesabı nasıl silinir detaylı bir şekilde anlatalım.

iOS Kullanıcılarına Yeni Whatsapp GüncellemesiiOS Kullanıcılarına Yeni Whatsapp Güncellemesi

WhatsApp Hesabı Tamamen Nasıl Silinir?

İlk olarak WhatsApp’a girdikten sonra uygulama üzerinden Ayarlar sekmesine erişin. Burada yer alan hesap sekmesine girdiğiniz zaman gelen seçenekler arasında hesabı sil seçeneğini göreceksiniz. Bu alana girdikten sonra sizlerden telefon numaranızı tekrardan girmenizi isteyecektir. Yazdıktan hemen sonra altta yer alan devam butonuna bastığınızda hesap silme işleminiz gerçekleşmiş olacak ve tüm içerikler silinmiş olacaktır.

Bu silme işlemleri ile beraber yedekleme alanında yer alan veriler 90 güne kadar duruyor. Ancak bu veri yedeklerine kişinin ve kullanıcının erişmesi mümkün olmuyor. Ancak WhatsApp cephesinden bu veri ve yedeklere erişilebilir olduğunu belirtelim. Tekrardan WhatsApp hesabınızı cihaza kurduğunuz zaman sıfırdan bir profil sizleri karşılayacak. Ancak Google Drive yada iCloud gibi yerlerde sohbet yedeklerinizi saklıyor iseniz, buradan eski sohbetlerinize erişmek mümkün olacaktır. WhatsApp hesabını tamamen silme işlemi bunlardan ibaret.


Whatsapp'a karanlık tema geliyorWhatsapp'a karanlık tema geliyor
Bu iPhone Modeller Artık WhatsApp DesteklemeyecekBu iPhone Modeller Artık WhatsApp Desteklemeyecek
WhatsApp’ın desteği sonlandıracağı iPhone modelleriWhatsApp’ın desteği sonlandıracağı iPhone modelleri

PAYLAŞ