WhatsApp hesabı bilgileri nasıl indirilir? - Haberler - indir.com

WhatsApp hesabı bilgileri nasıl indirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-14 09:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

WhatsApp kullanıcıları uygulamayı kullanmak adına uygulamada bir kullanıcı oluştururken, hesap bilgilerinin indirilmesi ve WhatsApp'ta hangi bilgilerin kayıtlı kaldığını görüntülenebilmesi adına uygulama üzerinde hesap bilgilerini talep edebilmek mümkün. Bu açıdan eğer siz de hangi bilgilerin WhatsApp'ta tutulduğunu kontrol etmek istiyorsanız hesap bilgilerinizi talep edebilirsiniz. Peki, WhatsApp hesap bilgileri nasıl indirilir? 

WhatsApp fotoğraflarının galeriye kaydedilmesi nasıl engellenir?

WhatsApp gruplarında grup adı ve görsel değiştirme yetkileri nasıl kontrol edilir?WhatsApp gruplarında grup adı ve görsel değiştirme yetkileri nasıl kontrol edilir?

WhatsApp hesabı bilgilerini indirmek

WhatsApp hesap bilgilerinizi indirmek istiyorsanız öncelikli olarak uygulamayı açın ve daha sonrasında sağ üst köşede bulunan menü seçeneğinden ayarlar bölümüne geçiş yapın.

Ayarlar bölümünde hesap seçeneğini daha sonrasında ise ekranda yer alacak hesap bilgilerini talep et seçeneğini seçerek bir sonraki ekrana geçiş yapın.

Bu ekranda ise raporu talep et şeklinde bir seçenek daha yer alacaktır. bu seçimi yaptıktan sonra WhatsApp tarafından gerekli raporlama işlemlerine başlandığı ve raporlar tamamlandıktan sonra ilgili bilgilendirmelerin yapılacağının belirtildiği bir mesaj yayınlanmaktadır.

Genellikle 1 saat içerisinde hazır hale getirilen rapor sayesinde WhatsApp verilerinizi inceleyebilir ve hangi bilgilerin yer aldığını inceleme yaparak görüntüleyebilirsiniz. Raporlama bittikten sonra ilgili raporu cep telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirebilir, çeşitli şekilde inceleme gerçekleştirebilirsiniz. 

Başkasının WhatsApp Hesabına Nasıl Girilir?


WhatsApp iOS'a Face ID veya Touch ID KorumasıWhatsApp iOS'a Face ID veya Touch ID Koruması

WhatsApp Güvenlik Açığı Videosu


PAYLAŞ