WhatsApp güncellendi! Gelen yenilikler neler? - Haberler - indir.com

WhatsApp güncellendi! Gelen yenilikler neler?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-08 15:38:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Mesajlaşma servisi WhatsApp için yenilikler sunulmaya devam ediliyor. Gizlilik politikasında yeniliğe giden WhatsApp için şimdi iOS cephesinde yeni özellikler sunuldu. Sürüm 2.18.51 versiyonuna yükselen iOS WhatsApp için uygulama içinde video izleme destekleri genişletilerek daha işlevsel bir hale getiriliyor. Artık WhatsApp üzerinden Intagram yada Facebook aracılığı ile bir video linki gönderip aldığınızda sohbet geçişi yapsanız dahi uygulama içerisinde videoyu harici bir ekran ile izlemeniz mümkün olacak.

WhatsApp indir / Android

WhatsApp indir / iOS

Gelen bir başka yenilikte ise grup yöneticisi olduğunuz gruplarda yönetici olan bir başka üyeyi yöneticilikten atabileceksiniz. 'Grup Bilgisi' adı altında söz konusu yöneticiye gelerek 'Yöneticilikten Çıkart' seçeneğine dokunmanız yeterli olacak. Ayrıca grup yöneticileri artık Grup bilgisi ve grubun simgesini hangi üyeler tarafından değiştirilebileceğini gerekli ayarlar kısmından yönetebilecek ve kısıtlayabilecekler. Sizlerde iOS WhatsApp'ın en yeni özelliklerinden yararlanabilmek için App Store > Güncelleme ekranı bölümünden uygulamayı güncelleyebilirsiniz.

iOS sürümü için getirilen tüm bu yeni yöneticilik ve diğer özelliklerin yakın zamanda WhatsApp Android için de sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ