WhatsApp, gruplara yönelik yeni bir özellik sundu - Haberler - indir.com

WhatsApp, gruplara yönelik yeni bir özellik sundu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-19 14:45:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en popüler mesajlaşma ve arama platformu olan WhatsApp, iOS için yayınlamış olduğu güncelleme ile gruplar için yeni bir özellik daha sundu. 

Dünyanın en çok kullanılan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özelliği kullanıcıların beğenisine sundu. Kullanıcıların ücretsiz bir şekilde iletişim kurmalarını sağlayan bu uygulama, mesajlaşma grupları için sevilecek bir özellik eklendi. WhatsApp kullanarak iletişime geçen kişiler birebir görüşmelerin yanı sıra birden fazla kişinin yer aldığı gruplar özelliğini de aktif olarak kullanıyor. Gerek iş, gerek okul, gerekse arkadaşlar arasında iletişimi devam ettirmek için kullanılan bu özellik, artık daha kullanışlı bir hal alacak. 

WhatsApp Sesli Mesajları Metne DönüştürecekWhatsApp Sesli Mesajları Metne Dönüştürecek

WhatsApp grupları için bir kolaylık sağlandı

İletişimi daha da kolay hale getiren WhatsApp, doğal olarak gruplara dilediğiniz ismi ve simgeyi koyma imkanı tanıyor. Fakat bu özellik geliştirilmeye açık bir şekilde sunuldu. Öyle ki bu alanda tercih edilen tek simge görseldir. WhatsApp'ın yayınladığı yeni bir Beta güncellemesinde bu durum değişiklik gösterdi. Artık grup simgesine fotoğraflar dışında aynı zamanda emoji ve çıkartma da ekleyebilirsiniz. iOS için yayınlanan yeni Beta güncellemesi ile grupları daha işlevsel hale getirmeye karar veren bu platform, kullanıcıların grup simgesi oluşturmasına izin verdi. Söz konusu bu özellik ile uygulamaya eklenen simge editörü, emoji ve çıkartmaların fotoğraf yerine kullanılmasına imkan tanıyor. 

Android akıllı cihazlar için gelecek haftalar içerisinde kullanıma sunulacak olan "Grup simgesi editörü", iOS Beta kullanıcıları için sunuldu. WhatsApp’ı 2.21.190.11 sürümünü indiren kullanıcılar bu özelliği kolaylıkla deneyebilecekler. Son olarak ise özelliğin tüm kullanıcılara ulaşması 24 saati bulabilir. WhatsApp grupları halihazırda zaten işlevsel özellikleri ile kullanıcılar için pek çok kolaylık sağlıyor. Yeni sunulan özellik ile beraber grup bilgilerini kendinize göre daha da özelleştirebilirsiniz. Yeni sürümü güncelleyerek söz konusu bu özellikten dilediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. 

 


Whatsapp kaybolan mesajlar için zamanlayıcı test ediyorWhatsapp kaybolan mesajlar için zamanlayıcı test ediyor
WhatsApp'da, yerel işletmeleri bulmak kolaylaşıyorWhatsApp'da, yerel işletmeleri bulmak kolaylaşıyor
WhatsApp için yeni özellik: Çıkartma oluşturma aracıWhatsApp için yeni özellik: Çıkartma oluşturma aracı

PAYLAŞ