WhatsApp, Gruplar kısmına yepyeni bir özellik daha getiriyor - Haberler - indir.com

WhatsApp, Gruplar kısmına yepyeni bir özellik daha getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-26 16:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Son dönemlerde kullanıcılarını yeni özellikler ile memnun etmeyi başaran WhatsApp, Gruplar kısmına yepyeni bir özellik daha getiriyor. WhatsApp, grupların sağ tarafına yerleştirdiği bir arama butonu sayesinde çok daha iyi bir sohbet deneyimi sunmayı planlıyor.

WhatsApp, Gruplar kısmına yepyeni bir özellik daha getiriyor

Facebook çatısı altında yer alan ve faaliyet gösteren WhatsApp, günümüzde oldukça sık kullanılan bir mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp son dönemlerde getirdiği güncellemeler sayesinde çok daha iyi kullanıcı deneyimi sunuyor. Yeni özellikler ile daha işlevsel hale gelen ve son derece kullanışlı olan WhatsApp, grupları ile ilgili yenilikleri ara vermeden getirmeye devam ediyor.

Whatsapp'a gruplarda özel konuşma geliyor!Whatsapp'a gruplarda özel konuşma geliyor!

WABetaInfo tarafından sızdırılan bilgilere göre, WhatsApp kullanıcıları için grup sohbetlerinde bulunacak olan yeni arama butonu sayesinde, gruptan seçtikleri kişiler ile sesli veya görüntülü grup sohbeti yapabilecek. Sesli ve görüntülü arama özelli ilk olarak 2015 yılı içerisinde duyurulmuştu. WhatsApp, kullanıcıların dahil olduğu gruplarda konferans arama yapma özelliğini devreye soktu. Grup konuşması içinde yer alan Grup Araması butonu sayesinde üç grup üyesi sesli ve görüntülü bir şekilde sohbet edebilir. 

Daha öncesinde arkadaşlarınızdan birisi ile konuşma başlatınca diğer kişileri konferansa ekleyebiliyordunuz. Fakat yeni özellik sayesinde sesli ve videolu bir şekilde konuşma yapabileceksiniz. Grup içerisinde bulunan üç arkadaşınız ile hem görüntülü hemde sesli bir şekilde sohbet edebileceksiniz. Bu sayede önce bir arkadaşınızı arayıp daha sonra diğer arkadaşlarınızı konferansa eklemekten kurtulup daha hızlı bir şekilde arayabileceksiniz. Grup arama özelliği içerisinde bulunan geliştirmeler, şu an için WhatsApp uygulamasının 2.18.110.17 beta sürümünde iOS kullanıcıları için açıldı. Söz konusu olan bu özelliği, bir hafta sonra tüm iOS kullanıcıları kullanabilecek. Android kısmında ise kullanıcılar bu özellik için biraz beklemek zorunda kalacaklar. Çünkü Andorid kısmına gelmesi bu ayın sonunu bulabilir. Bu yüzden Android kullanıcıları bir müddet bu özelliği kullanamayacaklar. WhatsApp'ın yeni özellikleri sayesinde kullanıcılar uygulama içerisinde daha verimli bir şekilde konuşmalar yapabiliyor. 

Özellikle diğer şirketlerle yapılan anlaşmalar sayesinde hızlı bir şekilde WhatsApp etkileşimi nedeniyle kullanıcılar bir şey paylaşmak istediklerinde bunu hızlı bir şekilde yapabiliyorlar. Peki sizce gelen bu özellikler yararlı mıdır?


WhatsApp'ta en çok kiminle konuşuyorsunuz?WhatsApp'ta en çok kiminle konuşuyorsunuz?
WhatsApp İçin Yönlendirilen Mesajları Önizleme Özelliği GeliyorWhatsApp İçin Yönlendirilen Mesajları Önizleme Özelliği Geliyor
WhatsApp iOS İçin Herkese Açık Beta BaşlatıldıWhatsApp iOS İçin Herkese Açık Beta Başlatıldı

PAYLAŞ