WhatsApp gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kişilere ne olacak? - Haberler - indir.com

WhatsApp gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kişilere ne olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-04 11:30:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

WhatsApp gizlilik sözleşmesi için önemli bir gelişme yaşandı. Edinilen son bilgilere göre WhatsApp’ta politikayı kabul etmeyen kullanıcılar kısıtlanacak.

WhatsApp gizlilik sözleşmesi ile ilgili WhatsApp tarafından herhangi bir açıklama yapılmamış olsa da WABetaInfo uzmanları tarafından ortaya çıkarılan yeni bilgiler kısa süre içerisinde önemli bir gelişme yaşanacağını gösterdi.  Yapılan analizlere göre WhatsApp kullanıcıları zorunlu tutmayacak olsa da gizlilik sözleşmesinin imzalanmaması halinde uygulamanın tüm özellikleri kullanılamayacak.

WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi Tepki Çekmişti!

WhatsApp Messenger için uygulanması planlananlara değişikliklere göre WhatsApp kullanıcı verileri Facebook ile paylaşılması hedefleniyor. Ancak kullanıcı verilerinin kullanılacak olması şirketin kısa süre içerisinde hedef haline gelmesine neden olmuştu. Bu gelişme sonrasında WhatsApp güncellemesi ertelenirken yeniden sözleşmenin günde getirileceği ortaya çıktı.

İşletme Hesaplarına Mesaj Gönderilemeyecek

Yapılan analizlere göre şu anda gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen hesaplar için işletme hesaplarına mesaj gönderilmesi engellenecek. Bu yasağın başlangıç olması ve ilerleyen dönemlerde daha fazla kısıtlamanın getirilmesi bekleniyor. Bu doğrultuda ise WhatsApp gizlilik sözleşmesinin kabul edilmemesi halinde uygulamanın beklentileri karşılayacak şekilde kullanılmayacak olması yeni tartışmaların başlamasına neden olabilir.





PAYLAŞ