WhatsApp Gibi Line'a da Hikaye Özelliği Ekleniyor - Haberler - indir.com

WhatsApp Gibi Line'a da Hikaye Özelliği Ekleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-18 19:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Mesajlaşma uygulamalarından biri olan Line’da hikaye özelliğini kullanan uygulamalar arasına katılıyor.

Line uygulama gelişmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Line tarafından yapılan açıklamaya göre 24 saat yayınlanabilen hikayeler özelliği kullanıcılara sunulacak. Önümüzdeki günlerde kullanıcılara bir güncellemeyle sunulması beklenen özellik sayesinde kullanıcılar artık Line’dan da kendi hikayelerini paylaşabilecekler.

Mesajlaşma Uygulaması Line, iPad için YayınlandıMesajlaşma Uygulaması Line, iPad için Yayınlandı

Türkiye’de de bir zamanlar ciddi boyutta kullanıcı kitlesine ulaşan Line zaman  içerisinde dünya çapında büyük bir ölçüde kullanıcı kaybı yaşadı. Yaşanan bu durumu ortadan kaldırmak için yeni fikirler ortaya atan geliştiriciler, kullanıcılar tarafından sosyal medya uygulamaları ve iletişim platformlarında sevilen kaybolan hikaye özelliğini Line için uyarladı. Line şuan da Japonya’nın en çok tercih edilen iletişim uygulamaları arasında yer alıyor. Ancak geliştiriciler bu özellikle birlikte, Line’nın dünya çapındaki kullanıcı kitlesini yeniden aktifleştirmeyi planlıyor.

Android için LINE Telefon Görüşmesi İmkanı Sunuyor

Line'a 24 Saatte Kaybolan Hikaye Özelliği Geliyor

Bildiğiniz üzere hikaye özelliği ilk olarak Snapcaht uygulamasında tanıtılmış ve sonrasında tüm sosyal medya ve iletişim uygulamalarına yavaşça yayılmaya başlamıştı. Şuan da bu özelliği kullanmayan çok az sayıda uygulama kalsa da, popüler uygulamaların hepsinde aktif olarak kullanılıyor.

Konum Gösterme Uygulaması LINE HERE Yayınlandı

Line yöneticileri tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni güncellemeyle kullanıcıların Line üzerinden hikaye paylaşabileceğini ve bu hikayelerin 24 saat içinde kaybolacağı açıklandı. 2019 senesinin başlarında kullanıcı sayısı 164 milyon olan Line bu özellik sayesinde bu sayıda da ciddi bir artış olmasını bekliyor. Eski popülerliğini yeniden kazanmak için geliştirmeler yapan uygulamanın gelecek dönem hedefleri ise çok büyük. Gelirlerinin çoğunluğunu uygulama içerisinden sağlayan ve kullanıcı kitlesini arttırmayı hedefleyen Line uygulaması için bekledikleri kullanıcı sayısını sadece bu güncelleme ile elde edip edemeyeceklerini ilerleyen zamanlarda göreceğiz.


İlgili uygulamalar
LINE'dan Kullanıcılarına 20.000 Dolara Varan ÖdülLINE'dan Kullanıcılarına 20.000 Dolara Varan Ödül

PAYLAŞ