WhatsApp fotoğraf gitmiyor tekrar dene hatası ve çözümü - Haberler - indir.com

WhatsApp fotoğraf gitmiyor tekrar dene hatası ve çözümü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-03 11:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp, her ne kadar başarılı ve birçok özelliğe sahip bir mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıksa da, çeşitli problemler ile karşılaşabiliyor. Bu kapsamda WhatsApp’ta fotoğraf ve video gitmiyor, tekrar deneyin hatası alıyorsanız yapabileceğiniz çözüm yöntemlerine bu içeriğimizde bakacağız. Geçtiğimiz günlerde Türkiye genelinde yaşanan bu problemin sebebi noktasında WhatsApp cephesinden bir açıklama gelmiş değil. Ancak fotoğraf gitmiyor sorunu yaşadığınız zaman uygulayabileceğiniz bazı çözüm adımlarına bu içeriğimizde bakacağız. Öncelikle hatırlatmakta fayda var ki, sunucu saldırıları gibi durumlarda bu çözüm yöntemlerinin işe yaramadığını ve WhatsApp kaynaklı bir çözüm beklenilmesi gerektiğini belirtelim.

WhatsApp fotoğraf ve video gitmiyor, ünlem çıkıyor

WhatsApp için nihayet gelmeye başlayan güzel özellikWhatsApp için nihayet gelmeye başlayan güzel özellik

WhatApp’ta bir arkadaşınıza fotoğraf gönderdiğiniz zaman gitmiyor ve ünlem çıkıyor problemi yaşanabiliyor. Bu noktada tekrar gönder dediğiniz zaman yine aynı şekilde bir hata karşınıza çıkıyor.

  • İnternet bağlantınızda problem olabilir, diğer Wifi’ye bağlı olan cihazları kontrol edin.
  • Farklı kablosuz ağlar veya mobil internet ile tekrar test edin.
  • Uygulamaya Web versiyondan bağlanarak oradan gönderim sağlamayı deneyin
  • VPN veya DNS gibi bağlantılar deneyerek test edin.
  • Başka fotoğraf göndermeyi deneyin.
  • Başka mesajlaşma servislerinde mesajınızın gidip gitmediğini kontrol edin.

Yaptığınız bu çözüm önerileri ile sorununuz çözülmediyse, telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. Ayrıca tarihinizde yanlışlık olması yine bağlantı sorunları yaşatacaktır. Ayrıca güncelleme sonrasında fotoğraf göndermeme problemi ile karşılaşırsanız, önceki sürüme dönerek geçici bir çözüm sağlayabilirsiniz.

KAYNAK: Andronova


WhatsApp tatil modu nedir? WhatsApp tatil modu nasıl açılır?WhatsApp tatil modu nedir? WhatsApp tatil modu nasıl açılır?
WhatsApp Şubat ayında birçok iOS ve Android cihazlara desteğini kesecek!WhatsApp Şubat ayında birçok iOS ve Android cihazlara desteğini kesecek!

PAYLAŞ