WhatsApp durumu Facebook' ta paylaşma özelliği nasıl kullanılır? - Haberler - indir.com

WhatsApp durumu Facebook' ta paylaşma özelliği nasıl kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-29 18:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Akıllı cep telefonu kullanıcılarının vazgeçilmezi olan WhatsApp, ilk olarak hayatımıza mesajlaşma imkanı ile çıktı ve sonrasında gelişerek görüntülü sohbet etme, sesli sohbet etme ve aynı zamanda medya içerikleri gönderme özellikleri ile gelişerek kullanım alanını genişletti. Şu an için her bir bir özelliği ile gerek iş hayatınızda gerek kişisel hayatınızda her an her yerde kullanacağınız içerikler ile doludur. Şöyle ki, yakın zamanda platforma dahil edilecek olan yeni özellik ile beraber WhatsApp uygulamasına belirlediğiniz durum belirleme özelliği biraz daha fonksiyonel bir hal kazanıyor. WhatsApp için belirlemiş olduğunuz durum bilgisini "Facebook hikayesine Paylaş" seçeneği ile beraber Facebook platformunda da hızlıca paylaşabilirsiniz. Bundan kısa bir süre önce de WhatsApp durumunu Instagram üzerinde paylaşma seçeneği ile karşı karşıya kalmıştık. 

WhatsApp, yakın zamanda güncellenecek

Halihazırda gelişmiş düzeyde özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan ve beklentileri de karşılamayı başaran WhatsApp bu şekilde bir özellik ile gelişerek kullanıcılarına bir seçenek daha sunuyor. Söz konusu bu özelliğin test sürecinden geçirildiğini üç ay önce duyurmuştuk. Yani üç ay önce karşımıza çıkan test sürecinde olduğunu gösteren görüntüleri internet ortamına sızdıran WhatsApp uygulamasına koyduğunuz durumu "Facebook Hikayesine Paylaş" sonunda geliştiriciler tarafından resmi olarak duyuruldu. Şirket tarafından konu ile ilgili yapılan paylaşımda konu ile ilgili genel bir bilgilendirme yapıldı. Fakat buna rağmen pek fazla bilgi verilmedi. Yakın zaman önce bu habere benzer olarak Instagram Hikayelerinde Paylaş özelliğinin geleceği hakkında da sızıntı bilgilerle karşılaşmıştık. 

Whatsapp tema mı değiştiriyor?Whatsapp tema mı değiştiriyor?

Kısa bir süre sonra uygulama üzerinde yapılacak olan yeni bir güncelleme ile beraber çoklu paylaşım imkanı da uygulama içerisinde yer alacak. Geçtiğimiz süreç içerisinde de gündeme gelen fakat bir türlü çıkış yapamayan bu özellik için yapılacak olan testlerin tamamlanma aşamasında olduğu hakkında da bilgi verildi. Hindistan'da yaşayan bir kullanıcı tarafından yapılan paylaşıma göre WhatsApp 2.19.258 güncellemesi ile beraber söz konusu bu özellikler uygulamada ye alacak. Bu sayede WhatsApp durumu için belirlediğiniz cümleleri tek bir tık ile Instagram ve Facebook hikayeler kısmında da paylaşabileceksiniz. Sohbet uygulaması WhatsApp, durum paylaşımı  konusunda kullanıcılar tarafından sık sık sorulan sorular hakkında özel bir sayfa açtı. Bu sayede de global sürümün yakın zaman içerisinde sunulacağı düşünülüyor. 

WhatsApp durumunu Facebook üzerinde paylaşma işlemi nasıl yapılır?

WhatsApp uygulamasında bulunan durum belirleme özelliği hali hazırda bulunuyor. Bu özellik yakın zamanda gelişerek fonksiyonellik kazanacak. Hatta şöyle ki, bazı cihazlara bu özellik gelmiş olabilir. Yurtdışında kullanılan cihazlarda bu özelliğin görülme ihtimali vardır. Bu özelliklerin test aşamasında durum bölümüne giriş yapıp "Durumum" yazan kısmın altında yer alan paylaşım seçeneğine dokunun ve "Instagram hikayesine paylaş" veya "Facebook hikayesinde paylaş" seçenekleri ile karşı karşıya geleceksiniz. WhatsApp durumunuzu Facebook ya da Instagram üzerinde paylaşmak istediğinizde her iki platformunda telefonunuzda yüklü olması gerekecek. Yakın zamanda tüm bu özellikler aktif hale getirilecek. 


Samsung Galaxy S10 WhatsApp çökmesi sorunu ve çözümüSamsung Galaxy S10 WhatsApp çökmesi sorunu ve çözümü
Rakipleri dalga geçmişti! WhatsApp dosya transfer limiti artırıldı!Rakipleri dalga geçmişti! WhatsApp dosya transfer limiti artırıldı!
Güncellenen WhatsApp uygulamalarına gelen yeni özelliklerGüncellenen WhatsApp uygulamalarına gelen yeni özellikler

PAYLAŞ