Whatsapp Çöktü! - Haberler - indir.com

Whatsapp Çöktü!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-22 16:10:02
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Whatsapp'da neredeyse tüm kullanıcılar mesaj gönderemiyor ve alamıyor! Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp'da son yarım saattir ne mesaj gönderilebiliyor, ne de alınabiliyor. Whatsapp Çöktü Mü' Herkes bu soruyu araştırıyor. Whatsapp'a giremeyen ve Whatsapp'ın çöktüğünü düşünen insanlar Twitter, Facebook ve Instagram üzerinden dertlerini diğer insanlarla paylaşıyorlar. Whatsapp'ın çöktüğünü duyan herkes diğer sosyal medya hesaplarında konuyu tartışmaya başladı.

Whatsapp'ın son yarım saattir çökme sorunu hala düzelmiş değil. Sorunun teknik bir sorundan dolayı ortaya çıktığı konuşuluyor, bazı insanlar da Whatsapp'ın yeni güncellemeler getireceği konusunu tartışırken diğer insanlar da milyonlarca mesajın aynı anda gönderilmeye çalışıldığı için yaşanan bir çökme sorunu olduğunu öne sürüyor.

Bazı insanlar Whatsapp'da mesaj hem gönderemiyor hem de alamayınca hemen diğer sosyal medya hesaplarında Whatsapp hakkında yazılar yazmaya başladı ve saniyeler içerisinde binlerce kişi sosyal medya hesapları üzerinden Whatsapp'ın çöktüğünü paylaştı. Ayrıca Whatsapp'ın mobil uygulaması haricinde Whatsapp Web'e de erişim şu anda sağlanamıyor. Yani şu anda tüm Whatsapp servisleri çökmüş durumda.

Bir çok kullanıcı özellikle Wi-Fi kullanımında sorun yaşıyor, yaşanan sorunların WhatsApp'ın son zamanlarda bilgisayar üzerinde getirmeye çalıştığı güncellemeler nedeniyle olduğu düşünülürken WhatsApp tarafından herhangi bir açıklama gelmedi. WhatsApp

Facebook'ta Çöktü!

Facebook, Instagram ve WhatsApp sunucuları birbirlerine olan bağlantısı nedeniyle bir noktada olan çöküş tüm platformları etkiledi. Özellikle Facebook sayfalarının yönetiminde büyük sıkıntılar yaşanıyor.

 





PAYLAŞ