WhatsApp çoklu oturum desteği geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp çoklu oturum desteği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-27 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

WABetaInfo tarafından WhatsApp’ın üzerinde çalışmış olduğu bazı yeni özellikler ortaya çıkartıldı. Yapılan blog yazısı paylaşımına göre WhatsApp’ın kullanıcılara çok büyük kolaylık sağlayacağı çoklu cihaz desteğinin neredeyse hazır olduğu ve geliştirme aşamasında birçok yeni özelliğin yer aldığı gözüküyor. WhatsApp’ın kullanıcıları tek bir cihaza bağlı kalmaktan kurtaracak olan çoklu cihaz desteği özelliği uzun bir süredir bekleniyor. Çoklu cihaz desteğinin kullanıma sunulması ile beraber bir WhatsApp hesabı, aynı anda birden fazla cihaz üzerinden açılabilecek. Fakat artık WhatsApp hesabınızın açık olduğu ana cihaz kapandığı zaman, diğer cihazlardaki WhatsApp bağlantısı kesilmeyecek. Geliştiricilerin bir süredir üzerinde çalışmış olduğu bu özelliğin neredeyse hazır olduğu düşünülüyor.

WhatsApp çoklu hesap desteği Beta’ya gelmek üzere

SPK WhatsApp kararı ile gündemdeSPK WhatsApp kararı ile gündemde

WABetaInfo tarafından yapılan açıklamaya göre WhatsApp’ın çoklu cihaz desteği için çalışmalarını tamamladığı belirtiliyor. WhatsApp, kısa bir süre önce bu özelliği beta sürüm kullanıcıları için yayınlayacak. WABetaInfo’ya göre ise WhatsApp, kısa süre sonra bu özelliği beta sürüm kullanıcılarına yayınlayacak. Buna göre ayrıca WhatsApp’ın çoklu cihaz desteği, 4 cihaza kadar destek veriyor. WABetaInfo’nun keşfetmiş olduğu bir başka WhatsApp özelliği ise henüz geliştirilme aşamasında olan bir mesaj arama filtresini de ortaya çıkartıyor. Buna göre bu özellik herhangi bir sohbet sayfasında, belirli bir tarih içerisinde mesaj araması yapmayı sağlayacak.

Keşfedilen bir diğer özelliğe göre ise uygulamanın depo kontrolü hakkında oluyor. Şuan için sadece Android platformu için görülen bu özellik, WhatsApp’ın depolamasıyla alakalı bilgi ekranı yenilenecek. Kullanıcılar artık bu özellik sayesinde WhatsApp’ta depolanan verilerin detaylarını inceleyebilecekler. iOS tarafına ise şirketin daha farklı bir depolama kontrol sayfası getirmesi bekleniyor. iOS tarafında bulunan mevcut depolama ekranı ise daha iyileştirilmiş olarak karşımıza gelecek. Şuan için ilk etapta Beta sürüme geleceğini belirtelim.


WhatsApp'tan gönderilen fotoğraflar için otomatik kayıt özelliği nasıl kapatılır?WhatsApp'tan gönderilen fotoğraflar için otomatik kayıt özelliği nasıl kapatılır?
WhatsApp'ta belirli sohbet medyaları nasıl gizlenir?WhatsApp'ta belirli sohbet medyaları nasıl gizlenir?

PAYLAŞ