WhatsApp Business'in yeni özellikleri tanıtıldı - Haberler - indir.com

WhatsApp Business'in yeni özellikleri tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-03 21:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler mesajlaşma servisi WhatsApp’ın sadece kişisel sürümüne değil Business olan versiyona da yenilikler gelmeye devam ediyor. F8 Refresh adlı geliştirici konferansında şirket WhatsApp Business için iş yerine kolaylıklar sunacak yeni özelliklerini duyurdu. Bu özellikler, genel olarak alıcı ile satıcı arasında iletişimi daha verimli bir hale getirmeyi hedefliyor. Ayrıca satıcıların alıcılara daha kolay ulaşmasına da imkan tanıyor. WhatsApp’un uzun süredir tartışma konularına sebep olan gizlilik sözleşmesi noktasında şirket geri adım atmıştı. Bu sözleşmeyi reddeden kullanıcıların da uygulamanın herhangi bir özelliğinden mahrum kalmayacağı açıklanmıştı.

WhatsApp, sözleşme noktasında geri adım atarken, iş yerleri arasında geçen sohbetlerde, deneyime göre ürün önerileri sunulması ve kişiselleştirilmiş bildirimler alabilmeniz için bu iznin gerekli olduğunu belirtmişti. Ayrıca işletmeler için WhatsApp’a yatırımlar yapmaya devam eden şirket, uygulama arayüz yeniliklerini paylaştı.

WhatsApp'a sesli mesajları hızlandırma özelliği geldiWhatsApp'a sesli mesajları hızlandırma özelliği geldi

WhatsApp Business için yeni özellikler

F8 Refresh geliştirici konferasında yeni özellikleri ve geliştirmeleri gösteren WhatsApp’ın verdiği bilgilere göre bu geliştirmeler, orta ve büyük ölçekli iş yerlerinin müşterileri ile WhatsApp’ın üzerinden gerçekleştirdiği konuşmaların verimliliğini artırmayı hedefliyor. Şirketler müşterilerine sınırlı bir zaman aralığında bildirim gönderme imkanına sahipken artık daha geniş mesaj yelpazesine sahip olacak. Bunların haricinde birçok e-ticaret uygulamasında yer alan hazır cevaplar özelliğini de WhatsApp Business de göreceğiz. Bu kapsamda en fazla 10 hazır cevap kullanıcılara sunulabilecekken, kullanıcılar mesaj derdinden kurtulacak. Bu mesajlara verilecek olan cevaplar ise işletme tarafından belirlenebilecek.

WhatsApp’ın gizlilik sözleşmesi yüzünden birçok ülkede yaptırımlar ile karşı karşıya kaldığı WhatsApp’ın işleme odaklı WhatsApp Business özelliği, iş yerleri tarafından bir hayli sevilerek tercih ediliyor. Bakalım WhatsApp’ın Business için getirmiş olduğu yeni özellikler ne seviyede beğenilecek göreceğiz. Uygulamayı güncellemeyi ihmal etmeyin.


Instagram WhatsApp üzerinden 2FA kodları gönderecekInstagram WhatsApp üzerinden 2FA kodları gönderecek
WhatsApp mesajlara erişmeleri sebebiyle Hindistan'a dava açtıWhatsApp mesajlara erişmeleri sebebiyle Hindistan'a dava açtı

PAYLAŞ