WhatsApp Business Yakında iOS'a Geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp Business Yakında iOS'a Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-07 12:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp bir süre önce Android kullanıcıları için WhatsApp Business adlı ek bir servisini kullanıma sunmuştu. Kısa bir süre içerisinde yoğun ilgi gören uygulamanın şimdi ise bir başka platform olan iOS için geleceği ortaya çıktı. Hali hazırda çıkışı beklenen WhatsApp Business iOS versiyonunun özellikleri noktasında henüz resmi bir açıklama bulunmasada, Android ile benzer bir yapıda olması bekleniyor. Uygulamaya dair ortaya çıkan detaylar ve çıkış tarihine dair bilgiler neler gelin bakalım.

WhatsApp Business iOS Detayları

Uygulama henüz App Store'da yerini almazken, iOS kullanıcılarına yakın bir zamanda WhatsApp Business'ın ulaşması bekleniyor. Henüz geliştirilme aşamasında olan uygulama hakkında bazı detaylar belli olmuş durumda. Gelen ilk sızıntılara göre Android WhatsApp Business sürümünde yer alan tüm özellikler ve detaylar iOS sürümü için de geçerli olacak. Diğer yandan uygulama için şirketin tebrik mesajları üzerinde çalışmalara başladığı ve bu özelliğin üzerinde durarak geliştirmelerini sürdürdüğü biliniyor.

WhatsApp Business indir / Android

Diğer yandan uygulama için söyleyebileceğimiz bir başka beklenti ise WhatsApp'ta yer alan tüm özellikler yakın bir zamanda Business uygulaması için de kullanılabilir olacak.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ