WhatsApp Business yakında bir açılış ekranına sahip olacak - Haberler - indir.com

WhatsApp Business yakında bir açılış ekranına sahip olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-13 21:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp’ın işletme sahiplerine özel olarak geliştirilen versiyonu WhatsApp Business’ın iOS beta sürümünde yeni bir özellik ortaya çıktı. Kısa süre sonra tüm kullanıcıların kavuşacağı bu yeni özellik WhatsApp Business uygulamasına yeni bir açılış ekranı kazandırıyor. İşletme sahipleri için sunulan WhatsApp Business, birçok işletme tarafından aktif olarak kullanılmaya devam ediliyor. WhatsApp Business sayesinde müşterilere iletişim kolaylığı sağlanırken, WhatsApp geliştiricileri normal sürümde olduğu gibi Business için de geliştirmelerini sürdürüyor. Şimdi ise uygulama daha farklı bir açılış görünümünü kazanıyor.

WhatsApp Business’e Yeni Açılış Ekranı Geliyor

WhatsApp son güncelleme ile batarya düşmanı olduWhatsApp son güncelleme ile batarya düşmanı oldu

Henüz bir süre önce Business uygulaması için yeni bir katalog özelliği geleceği belli olmuştu. iOS Beta sürümü tarafında bir yeni özellik daha sunulmuş oldu. Artık WhatsApp kullanıcılarının sahip olduğu yeni açılış ekranına, Business kullanıcıları da sahip olacak. WhatsApp Business’ın bir sonraki nihai sürümünde yeni açılış ekranı tüm iOS Business kullanıcılarına gelmiş olacak. WhatsApp Business’ın yeni açılış ekranı tıpkı normal WhatsApp’ın açılış ekranı gibi olacak. Ekranın ortasında WhatsApp Business logosu ve bu loğunun altında ise “From Facebook” şeklinde bir ibare bulunacak. Facebook kendini aklamak için böyle bir ibare kullandığı düşünülüyor.

Sizlerde WhatsApp Business Beta kullanıcısı iseniz iOS tarafında güncelleme yaparak yeniliğe sahip olabilirsiniz. Yakın zamanda nihai sürüm ile beraber tüm iOS WhatsApp Business kullanıcıları yeni giriş ekranına kavuşacaklar.


2019'da WhatsApp'a gelen en iyi 10 özellik2019'da WhatsApp'a gelen en iyi 10 özellik
Line'da olup WhatsApp'ta olmayan 7 özellikLine'da olup WhatsApp'ta olmayan 7 özellik

PAYLAŞ